Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene ezt a kínos szituációt kezelnem?
Olyan kínos ez az egész számomra.
45 F vagyok
Van egy kollégám akivel jóba vagyok.Vásároltak nemrég a lányuk szobájába egy új ágyat és szekrénysort.
Megkértek,hogy segítsek a pakolásban meg az összeszerelésében.
Nincs ezzel semmi gond,szívesen segítettem volt időm, jóban is vagyok velük miért ne.
szóval pár napja a 18 éves lányuk aki most érettségizett.Bejelölt facebookon,nemrég rám is írt és elhívott kettesben kávézni.Hogy lehet ezt úgy visszautasítani,hogy ne bántsam meg?
Az apjával együtt dolgozom.
Nekem ez annyira fura 45 éves elvált vénember vagyok hozzá képest, egyidős vagyok az apjával, a fiam idősebb nála.
Elmeséltem a húsz éves fiamnak, azóta ezen röhög,hogy majd ő lesz a pótanyja,ugyanolyan bolond mint amilyen én voltam az ő korában.
Jó fej lehet a fiad, hogy poénra vette az egészet. :)
Én is úgy gondolom, hogy udvariasan, de egyértelműen el kellene utasítanod (ahogy te is érzed). Én is 45 éves vagyok (nő), még ha lenne is rá lehetőségem akkor sem "tudnék mit kezdeni egy fiam korabeli emberrel". Sosem tetszettek a fiatalabbak, csak a velem egyidősek vagy az idősebbek.
Megbántani tényleg nem szabad a lányt, de udvariasan "ki lehet bújni" a kávézás alól. Esetleg mondd azt, hogy van barátnőd és ezért nem szoktál nőkkel kávézgatni!
Ha a 18 éves gyerek fiú lenne, akkor is így gondolkoznal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!