Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vágyni valakire, akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyni valakire, akit nem kaphatok meg. Hogy lehet ezen túllenni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 14. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi hlyeseget mint irt ezalatt a kérdés alatt, már régen olvastam… (barátkozzon össze vele 🤣)
2022. júl. 14. 22:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki a barátságot ajánlja:

Hidd el mem olyan jó azt végig nézni ahogy közös házat vesznek, amikor eljegyzi, amikor összeházasodnak, amikor még ezt fel se dolgoztad jön az első ultrahangkép, majd a babafotók, látod a szemében a boldogságot, es látod hogy egy boldog család... Te meg csak sinylődsz mellette, és próbálod más karjában kiűzni Őt a szívedből. Mindig máséban, mert még ha nem is tudatosan, de mindenkiben Őt keresed, de persze teljesen sose találod, így egy idő után mindig kilépsz.

Végigcsináltam. Jó is, de fájni is tud nagyon.

Pont emiatt nehéz erre tanácsot adni. Neked kell eldöntened hogy maradsz a közelében es vársz hátha egyszer mégis, vagy megszünteted a kapcsolatot, es remenykedsz hogy nem te leszel azon ritka kevesek egyike, aki sose tudja elfelejteni...

2022. júl. 14. 22:46
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
De ha egyszer úgysem lehet az övé? Pont azáltal, hogy a barátja lesz, persze ha egyáltalán erre hajlandó a másik, azáltal sokkal egyszerűbb tudomásul venni a tényt, hogy ők sosem lesznek egy pár, hiszen igaz, hogy ez a része nem adatik meg, de barátként ott lehetnek egymás számára. Könnyebb úgy elfogadni a tényt, hogy más partnert kell keresni, ha megvan a tudat, hogy nem megmarad a vágyott személy is az életében.
2022. júl. 14. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:
17%

A barátság által enyhülnek is az érzelmek, éppúgy, ahogy egy párkapcsolatban is elmúlik a szerelem, átalakul szeretetté. És miután jobban megismerted a másikat barátként, kiderülhet, hogy annyira nem is illenétek össze. Én azt írtam, hogy barátként megmaradt a szerelmem, de valójában nem vagyok már belé annyira szerelmes. Nagyon jó érzés rágondolni, hogy ő van nekem, de nem okozna már gondot elviselni a tényt, ha pl. összeköltözne valakivel, megnősülne, ilyenek. Simán elfogadnám, ha egyszer ezt közölné, és nem lenne gond, ha ezentúl kevesebbet írnánk egymásnak ebből kifolyólag, hogy ne legyen féltékeny a párja pl.

Ezáltal, hogy jobban megismertem már barátként, látom, hogy ő elég csalfa típus, aki szereti váltogatni a nőit, tudom már mik a hibái, a jó tulajdonságai, ezért elég valószínű, hogy ha más körülmények klappolnának, és ezáltal egy pár lehetnénk, akkor sem lenne tartós, egyszerűen csak amiatt, hogy új nőkre is vágyik/vágyna. Tehát vagy szakítás lenne belőle, vagy nyitott kapcsolat, de én ilyen nem szeretnék.

2022. júl. 14. 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

2 lépés van, ahogy le lehet mondani valakiről, akire nem érdemes az idődet pazarolni, de valahogy mégis szereted. (Viszonzatlanul)

1. Utáltasd meg magaddal. Keresd a hibáit, mondogasd, hogy milyen szemét, hogy nem éri meg és egy idő után el is hiszed

2. Aztán keress valakit, aki feledteti veled, eltereli a figyelmed róla.

2022. júl. 15. 10:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha találnánk ilyet, 2-es, akkor mindjárt kezdhetnénk is azzal. A probléma pont abból ered, hogy nem találunk ilyet. Megutálni pedig nem kell, mert akkor a saját múltunkat, szép emlékeinket, vágyainkat (még viszonzatlanul is szép)utálnánk meg, gyakorlatilag saját magunkat ítélnénk el.
2022. júl. 15. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Ez a tévhit, hogy másik nincs olyan.

Ezt kell.először is eloszlatni.

Még jobb is van.

2022. júl. 15. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#14, ugy könnyű ha látod milyen csalfa... Én meg pont azt láttam hogy mennyire hűséges, ezt szó szerint a saját bőrömön tapasztaltam (pontosabban nem tapasztaltam), es így még nehezebb volt. De tudom hogyha szétmentek volna és utána összejön mással, azt nem tudtam volna elviselni.

Kérdező, próbáld meg elengedni, es keresni mást. Az esetek nagy részében ez a gyógymód. (Nálam nem vált be, de másnál be szokott)

12

2022. júl. 15. 12:24
 19/20 anonim ***** válasza:
41%

Továbbra is a legidiótább tanács az, hogy barátkozzon azzal akibe szerelmes.

Tapasztalatból mondom. Ez max annak megy, akinek nincs önmaga iránt tisztelete vagy eleve szeret szenvedni.

Ehhez igaz nagyobb erő kell, hogy ne barátkozzon vele, de nem csak én léptem ezt meg. Aki tiszteli magát, az meglepi egy idő után.

Arról nem beszélve, hogy nálam évek alatt sem múlt el, amíg barátkoztunk. Nem a levegőbe beszélek…

2022. júl. 16. 14:11
 20/20 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem írod meg, hogy mi az oka, hogy nem kaphatod meg? Csaknem Donald Trump leányáról van szó?
2022. júl. 16. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!