Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakorisággal látogatod a felnőtt párkapcsolatok kategóriát? Válaszolsz is vagy csak olvasgatsz? Nemed, korod?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 09:17
11/20 anonim válasza:
Nagyjából naponta nézek fel. Kérdésekre akkor szoktam válaszolni, ha van releváns tapasztalatom a témában, vagy úgy érzem, jó tanácsot tudok adni (persze ehhez az kell, hogy a kérdés is értelmes legyen). Ha valakinek tetszett a válasza, néha szoktam írni. :) 25/N
12/20 anonim válasza:
Majdnem minden nap ránézek, nem minden nap válaszolok a kérdésekre, kérdést magamtól ide még nem igazán írtam. (F40)
13/20 anonim válasza:
Nyugdíjas vagyok, így naponta kinyitom a GyK-et. Valamikor töb kategóriát is nézegettem voltak nagyon előkelő helyezéseim is. Család, Emberek, Szexualitás, Egyéb kérdések, Tini párkapcsolatok, (de nem vagyok pedofil, viszont nagyon sok jó tanácsot adtam a tiniknek, többen meg is köszönték privátban), jelenleg csak a Felnőtt párkapcsolatokat nyitom ki, elvétve megnézem a heti érdekes kérdéseket, de kevésre válaszolok. Kevés kérdést írtam még ki.
14/20 BohócKolbász válasza:
Idén férfiként megkaptam a 30-as sebességkorlátozást korügyileg. 😂
Főként ezt a kategóriát bújom. Sok okosság van itt fent, csuda dolgok. (túlzás 😜) Ha van személyesen érintő kérdés írok hozzá választ. Nem tagadom hogy néha írok privátot is, de faxképet nem küldök mert nekem nincs, a sexting-hez pedig kell egy bizalmi szint. Sok barátot ismertem már meg itt, mai napig aktívan dumálunk mindenről IS.
Ezen kívül ki hinné, de a Szexualitás kategória is érdekel, valamint az Emberek kategória is. Érdekel a pszichológia és az emberi lélek működése. Elemző típusnak tartom magam, amolyan megfigyelőnek. Vannak értelmes hozzászólasok is, ha érdekes a téma egész hosszan tudok beszélni róla. Nagyjából az olvasás/írás aránya 60-40%.
15/20 A kérdező kommentje:
Mármint olyan képed nincs, vagy...? 😃
2022. júl. 16. 13:16
16/20 BohócKolbász válasza:
Farokfotó. Erre gondoltál ugye? 😁Nem, nincs képem a telón. Nekem kell hogy valakivel bizalmi kapcsolatban lehessek. Szeretek emberekkel beszélgetni. Nehezen bízok de erősen kötődök. És ne a szexről menjen mindig a téma. Lehet róla mindennap beszélni, de ne erről menjen főként mert úgy érzem hogy csak arra kellek. 🤷
17/20 A kérdező kommentje:
Viccelődtem, hogy képed nincs róla, vagy nincs miről képednek lenni 😂 Mert így is úgy is lehet érteni ahogy megfogalmaztad.
2022. júl. 16. 14:03
18/20 BohócKolbász válasza:
Jó akkor kapdbe a témát! 😂 Ha akarsz nyitok egy képgalériát neked oszt nízhetel🤣
19/20 anonim válasza:
Pont azért vagyok névvel amúgy, hogy rákényszerüljek megválogatni, mikre válaszolok. Nem akarok ott lenni minden kérdés alatt. Kevesebbet is lógok itt, mióta ezt a taktikát alkalmazom.
20/20 NTBS válasza:
Amikor felnézek, akkor szoktam itt is mindent. 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!