Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon tini kérdésnek volt tűnni, de teljesen meg vagyok lőve. Bővebben?
Munkába menet a buszon ritkán látok egy fiút, aki kinézetre szintén munkába igyekezhez. Nagyon megteteszett, nem tudom elmondani mennyire.
Hogyan lehetne ebből ismerkedés? Kómásan a buszon menjek oda? De az meg milyen már...én is nagyon néznék ha valaki 6-kor oda jönne hozzám beszélgetni.
Nagyon tanácstalan vagyok. És tiszta tininek érzem magam.
27/N

Én már hívtam el randira férfit nő létemre. Szerintem nincs ebben semmi. Csak lazán.
Ezt a papir-telefonszámos variánst én nagyon gáznak tartom viszont. Na ez az ovodás szint. 27 évesként már lehetne annyi önbizalma egy egyénnek hogy odamenjen és "szia, sokszor láttalak már ezen a járaton. Ha nem veszed tolakodásnak, szivesen megismernélek közelebbről egy kávézás keretében. Lenne kedved?"
Ennyi. Nem kell ezt túlgondolni. Az élet egy business és az idő pénz. Itt egy lehetőség, tegyél érte korodhoz megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!