Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudja egy fiú hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja egy fiú hogy szerelmes vagyok belé de nem reagál semmit Levegőnek nézz :c Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 28. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem akar téged. Zavarba került, hogy megtudta. Nem tudja viszonozni, bántani nem akar, most mit tegyen?Engedd el, felejtsd el, itt a nyár, ismerkedj, olyannal, akinek tetszel.
2022. máj. 28. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
nem szabad erőltetni semmit.
2022. máj. 28. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Felnőtt ?
2022. máj. 28. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Tanulj meg helyesen írni. Egy nőnél rettentő illúzió romboló, ha műveletlen.
2022. máj. 28. 09:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát
2022. máj. 28. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél olyan negatib, mint a kommentelők . Én voltam már mindkét oldalon és mindkét oldalon belül olyan is volt, h nem akart semmit aki nem váalszolt meg olyan is ,h akart, csak bátortalan volt. Lehet,h csak félénk vagy magával van baja. Mikor káosz volt az életemben, össze kaartak velem jönni és azért voltam elutasitó, mert magammal nem voltam kibékülve, pedig rohadtul tetszett az illető.
2022. máj. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!