Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon tini kérdésnek volt tűnni, de teljesen meg vagyok lőve. Bővebben?
Munkába menet a buszon ritkán látok egy fiút, aki kinézetre szintén munkába igyekezhez. Nagyon megteteszett, nem tudom elmondani mennyire.
Hogyan lehetne ebből ismerkedés? Kómásan a buszon menjek oda? De az meg milyen már...én is nagyon néznék ha valaki 6-kor oda jönne hozzám beszélgetni.
Nagyon tanácstalan vagyok. És tiszta tininek érzem magam.
27/N

A qurva eget 😂😂😂😂
Bár én lennék az a buszon 😂😂😂
Szerintem menj oda hozzá, veszteni nem vesztel semmit.
Megkérded volna e kedve meló után inni valamit. Majd mond rá valamit.
Ha nemet mond se aggódj, lehet csak hirtelen jött neki kora reggel 😂
Egy két nap, lehet jobban átgondolja a dolgot :D

Ez a telefonszam átadás gáz 🤦♀️
Szolitsd meg barmi ürüggyel, de ne egyből randira hívd. Mitom hany óra van, nincs ragtapaszod, zsepid, ugy hallottam kimarad a járat te tudsz valamit? Otthon hagytad a telefonod, felhivhatod e a baratnodet h késni fogsz (velem ez volt de egy nénit tudtam csak megkerni 😂) szóval lazán mintha lány lenne. Lehet h tök kiabrandito ha megszolal. Lehet 3 perc alatt kiderül h házas. Lehet h megmarad egy jó dumás ismeretség, de lehet h kezébe adod a kezdemenyezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!