Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a fiú mit szólna ahoz hogyha velünk aludna a kutyám?

Engem nem zavarna, ha nem bolhás és/vagy koszos a kutya…
Én a macskáimmal alszom.
24/f

Milyen indíttatásból pontoztak le? A kutyát nem szoktátok vinni sétálni? Székeltetés után pedig rögtön ki is mossátok neki?
A macskák pedig nem igénylik a sétáltatást, úgyhogy ne keverd a kettőt. A lakásban nehezen szed össze minden nyavalyát.
Attól függ, hogy milyen a fiú hozzáállása a témához, neked mennyire fontos, hogy a kutyával aludj és mennyire tervezel vele hosszú távra.
Én pl alkalmanként hajlandó vagyok kicsukni őket, de hosszú távon nem akarok olyan életet, ahol a kutyáimat ilyen szinten korlátozom.

Attól függ.
Nekem volt olyan csajom, akinek a kutyái az ágyában aludtak. Akkoriban annyira akartam dugni, hogy ezt eltűrtem, de nem szerettem, hogy a kutyákkal kell egy ágyban aludni. Ha van rá mód, hogy ne kelljen a kutya szőrében meg ilyen-olyan kórokozóiban fetrengeni, élnék a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!