Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a fiú mit szólna ahoz hogyha velünk aludna a
kutyám?
11/20 A kérdező kommentje:
Elnézést de páran látom nem a kérdésemre válaszoltak...lehet önöknek/nektek ez nem hangzik sértő ék de hogy lehet egy élőlényről így beszélni? Nyílván ha nem lenne rendszeresen ápolva és gondozva a kutyám akkor nem aludnék vele, sőt nem is lenne kutyám mert aki nem gondoskodik az állatáról annak nem való kutya! Az meg hogy biztos bolhás az már eleve sértő..jó persze vannak olyan kutyák akik bolhásak de nem minden kutya az! Valamikor lehetnek ők is büdösek de ugyan már..az emberek is szoktak büdösek lenni egy hosszú nap után. Kérlek ezt tartsátok meg magatoknak mert undorító.. Ők is élőlények és nem ,,bolha taxik".
Légyszives, olvasd már vissza a kommenteket, senki sem bolhataxizta le a kutyádat. Egyszerűen az állatodnak tudnia kellene, hogy hol van a helye és az márpedig nem az ágy. Ha van állatod, tudnod is kell megnevelni. Az, hogy mindent ráhagysz és minden hagysz neki, az nem nevelés. Egyébként nem feküdnék olyan ágyba, ahova olyan állat fekszik, aki hozzádörgölőzik mindenhez. Én is fürdök minden este lefekvés előtt, ő is fürödjön minden este lefekvés előtt. Egy sétáltatás közben a tappancsaival is tudod, hogy mi mindent felhord a lakásba, amit aztán bevisz az ágyadba? Oké, hogy szereted az állatokat és van is, de azért tudatosan viselkedni is tudni kellene mellé és nem beengedni az ágyba. Ennyi. Ez nem sértő, ez az igazság. Ha az igazság sértő, akkor azzal nem lehet mit kezdeni. Senki egy csúnya szóval nem illetet se téged, se az állatodat.
2022. máj. 15. 02:06
Velünk ágyban alszik a kutya és a macsek is.
Nálam a társkeresés során az is fontos volt, hogy a párom hasonló értékrendű legyen mint én. Ebbe a az állattartás, állatszeretet is beletartozik. A férjem egyetlen kikötése, hogy a párnája csak és kizárólag az övé, ezt mind én mind az állataink elfogadtuk.
Nyilván vannak olyan helyzetek, amikor nem vágyunk az állatok társaságára az ágyban, akkor vagy a nappaliba vannak kiküldve vagy valamelyik gyerkőchöz csatlakoznak be aludni.
Arra valóban meg kell tanítani a kutyát, hogy hogyan viselkedjen ilyen helyzetben, de ha egy fiú határozottan elutasítja a kutyával alvás/ kutya az ágyon dolgot, akkor meg azon kell elgondolkodnod, hogy tényleg ő lesz-e az igazi...
Szerintem mielőtt nálad aludna a fiú, vele is beszélgess el erről, gondolom előbb úgyis bemutatod őket egymásnak. Így már előre tudni fogjátok, hogy ki mire készüljön.
2022. máj. 15. 06:00
12# és az még véletlenül sem fordult meg a fejedben, miközben osztottad az észt, hogy : saját kertjükvan/ nem városi kutya, nem a dzsuvás jardákon caplat / rövid szőrű és minden séta után lábat mos stb. stb. stb.
Végtelenül gonosz az írásod. De hát tudomásul vesszük, ilyen fajta emberek is vannak.
Mint ahogy kutyákból is rendkívül sokféle van.
Rendben, te nem. Oké.
2022. máj. 15. 07:45
13# Egy kulturált válasz ami minden lényeges kérdésre választ ad. 👍🙂
2022. máj. 15. 07:47
Nekem van kutyám és mindig is volt a lakásba, nagytestű. Sose alszik az ágyban vagy a kanapén. Megvan a helye, ott alszik.
Exemnek az ágyba aludt a kutya, nyilván elfogadtam, így ismertem meg...de idegesítő volt számomra.
Párodtól kérdezd meg!
N 30
2022. máj. 15. 09:05
Én szeretem az állatokat és ha tudom hogy tiszta és egészséges akkor aludhat velem, sőt odaadnám neki az ágyamat.
Nálam az embereknél is ez van hogy csak ha tiszta és egészséges.
2022. máj. 15. 09:44
18/20 A kérdező kommentje:
12# - és válaszoló, ki mondta hogy nem nevelem? Meg van tanitva hogy hova nem mehet fel és hova szabad, én úgy döntöttem hogy a saját ágyamra felengedem. A mancsát is minden sétáltatás után megmosom neki. Ő egy városi kutya tehát néha leviszem sétálni utána megmosdatom és ennyi, ha saras lesz akkor is nem hagyom úgy és gondoskodok róla, de persze te nyilván jobban tudod hogy én mennyire nevelem meg a kutyámat.
19/20 anonim válasza:
te szexelsz is a kutyáddal ?
2022. máj. 15. 10:06
Szerintem ezt az adott fiúval beszéld meg. Engem nem zavarna, de legjobb haverom pl allergiás és nagyon rosszul van minden szőrös állattól.
2022. máj. 15. 22:50
Kapcsolódó kérdések: