Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan csajok akiknek nem jönnek be a nagydumás, társasági fiúk? Ha igen akkor mi az oka?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 20:17
2/7 anonim 

válasza:

Rettentően sok csajnak nem jönnek be az ilyen srácok.
Sokunknak visszataszító a túlságosan harsány személyiség.
Nem mindenki szereti az ilyet. Ízlésnek hívják.
3/7 anonim 

válasza:

Én. Utálom a nagy megmondó embereket, akik mindig a társaság középpontjában akarnak lenni. Jómagam introvertált vagyok, így nagyon zavarna. Szerencsére párom is hasonló, mint én.
4/7 anonim 

válasza:

Én. Utálom a nagy megmondó embereket, akik mindig a társaság középpontjában akarnak lenni" A baj inkább amikor hüyeséget magyaráz valaki és tényként közli , mellette persze nem hagyja hogy véleményt mondj.. Az nem baj ha valaki jókat mond, de mindenkinek meg kell adni a szót.
5/7 anonim 

válasza:

Jelen.
Nincs különösebb oka, nem szeretem a túl harsány, hangos embereket.
6/7 anonim 

válasza:

Voltam már szerelmes introvertáltba meg extrovertáltba is. Igazából mindkettő lehet jó értelemben az, meg rossz értelemben is. Azt én se szeretem, ha valaki nagy hanggal ledominál másokat vagy megfelelési kényszerből bohócot csinál magából. De az a nyitott, ami a szívén a száján típus, aki könnyen barátkozik, segítőkész, laza, határozott... na az tud vonzó lenni.
7/7 anonim 

válasza:

Nekem is inkább a csendesebb, intro pasik jönnek be, de a lényeg igazából annyi, hogy értelmes, jólnevelt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!