Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan lánynak akinek korábban társasági, nagydumás barátai voltak annak bejöhet egy olyan fiú aki pont ennek ellentétje?

Figyelt kérdés

Ahogyan viselkedik velem úgy érzem hogy lenne nála esélyem, tartok attól hogy unalmas lennék neki emiatt csalódást okoznánk egymásnak.

Úgy tudok hogy sok fiú használta már ki, nagyon szép lány és aranyos is, csak nagyon bulizós és kicsit könnyen haphatóan viselkedik.

Tetszhetek neki így hogy eddig teljesen más típusú barátai voltak?

2021. júl. 13. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Csak attól, hogy bulizik, ne bélyegezd már meg könnyen kapható jelzőkkel.

Régen én is buliztam, sokat. Sok barátom volt. Jött az exem, aki szűzként ismert meg mégis, hiába buliztam.

Betoppant az életembe egy barátok nélküli "uncsi" horgászlegény.

Életem legszebb éveit töltöttem vele. Velem nem volt unalmas, bejártuk a fél országot 3x.

Nyilván, ha otthon pihengetést tudsz nyújtani, az nem elég izgi, de ez a bulizástól független...

2021. júl. 13. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Akár... talán... de úgy semmiképpen sem hogy meg sem próbálod.
2021. júl. 14. 01:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi tetszett neki az előző pasijaiban. Lehet, hogy neki vonzó a nyíltabb, beszédesebb, társaságibb jellem, lehet, hogy az neki másodlagos, és más dolgok miatt választotta őket. Be kell próbálkozni - max. ha visszautasít, mert neki nem vagy elég izgalmas vagy beszédes, azt tudni kell kulturáltan kezelni.
2021. júl. 14. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a felismerés, hogy talán nem a megfelelő férfiakat választják, a nőknél általában akkor jön el, amikor a "nincs már időm szórakozni" korban kerülnek. Amikor egyre sürgősebben kell találniuk egy ún. stabil pasit, apajelöltet.

"Úgy tudok hogy sok fiú használta már ki,..."

Náh, ők tudatosan szex-szel próbálnak jó pasit fogni, csak ez nem működik. Nem használta őt ki senki, egyszerűen eltaktikázta magát.

2021. júl. 14. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!