Vannak olyan lányok akiknek nem a vagány, nagydumás, társasági fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
Én nem érzem magam jól társaságba, olyan programoknak örülnék ahol csak ketten lennénk a barátnőmmel. Én nem tudok olyanokat mondani amit nem gondolok komolyan. Szerintem ez a normális, de az emberek többsége gondolkodás nélkül beszél, és sokaknak ez a megnyerő.2020. okt. 23. 17:15
1/4 anonim válasza:
Igen van.
2020. okt. 23. 17:48
2/4 anonim válasza:
Van. Valószínűleg a szintén nem nagydumás, társasági lányoknak nincs bajuk avval, ha a partnerük sem nagydumás.
2020. okt. 23. 18:01
3/4 anonim válasza:
Azok nem a legszebb csajok lesznek.
2020. okt. 24. 07:45
4/4 anonim válasza:
A lányok szeretnek beszélgetni, mindegy miről. Akár félpercenként témát váltanak, mindegy mennyire értelmetlen téma a lényeg, hogy szórakoztató legyen. Mert nagyrészt az érzelmek vezérlik őket (hála az égnek és tisztelet a kivételnek:). Ha jól szórakoznak, pozitív érzelmeket ébreszt bennük és azt fogják keresni ahhol ezt meg is találják. Mint mindenhol, itt is vannak kivételek. Mint a fehér elefánt....azt mondják létezik, de Te sosem fogsz találkozni vele.
2020. okt. 24. 15:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!