Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárható a párodtól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható a párodtól, hogy mindent megosszon veled?

Figyelt kérdés
Ha például belekezd egy barátja sztorijába, de csak félig hajlandó elmesélni, vagy nem mondja el kiről van szó, hiába kérdezed, az hogyan esne? Mindenkinek lehetnek titkai és egy baráttal kapcsolatos információt megtarthat magának? Mi az a téma, amire azt mondod, hogy nem zavar, ha titkolózik előtted és nem meséli el?
2022. júl. 11. 15:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én abban hiszek, hogy a legjobb ha nincsenek titkaink egymás előtt, DE a barátaink ha ránk bíznak egy titkot akkor azt nincs jogunk elkotyogni. Ami nem az én titkom azt nem mondom el a páromnak.
2022. júl. 11. 17:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Amit nem mondhat el, mert más titka amit rabíztak, azt ne mondja el. De ne kezdjen bele valamibe, hogy aztán csak félig mondja el, mert amúgy nem tudhatok mindent, pl hogy kiről van szó. Így semmi értelme bizalmas információkat kiadni. + Idegesítő is. Akkor inkább ne mondjon semmit róla.
2022. júl. 11. 17:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Magasan van az ingerküszöb. :)

2022. júl. 12. 08:15
 24/27 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!

Lehet kicsit félreérthető voltam, nem írtam le pontosan a sztorit, de itt nem titokról volt szó. Egy lány barátja szexuális témát hozott fel egy összejövetelen, azt is inkább csak hülyeségből. Ezt a sztorit mesélte el nekem a párom, majd mikor megkérdeztem kiről van szó, azt a választ kaptam, hogy nem mondja el, mert mit fogok én gondolni arról a csajról ezután. Nem hiszem, hogyha a csajszi ennyire szabadszájú, hogy emberek előtt ilyeneket mesél el magáról, akkor pont az zavarná, hogy én is tudok róla.

Túléltem, nem is konkrétan ez zavar, csak ebből kiindulva gondolkodtam el rajta, hogy egyébként mit szabad/illik/nem muszáj elmesélnünk a párunknak. Én mindig úgy voltam vele, hogyha bennem nem bízik annyira, hogy elmondjon bármit, akkor minek vagyunk együtt. Azért vagyok itt, hogy társként mellette álljak, amibe az is beletartozik, hogy az örömét, bánatát, gondolatait is megosztja velem.

2022. júl. 13. 14:22
 25/27 anonim ***** válasza:
91%
Most akkor az a baj, hogy nem mond el MINDENT neked, vagy az, hogy egy olyan történettel kapcsolatban nem oszt meg veled minden részletet, amelyet nagy vonalakban már elmesélt? Nem egészen mindegy. A második bekezdésedből (#24) az jön le, hogy annak a tudata is zavarna, ha valaki másnak a titkát nem adná ki, ha véletlenül a füledbe jutna valamilyen úton-módon, hogy be lett avatva. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem azért beszélek meg a legközelibb barátnőmmel egy erőteljesen személyes problémát, amit nem tudtam lerendezni magamban, hogy aztán a pasijával csámcsogjon rajta otthon, és elárulva érezném magam, ha ez mégis megtörténne, annak ellenére, hogy diszkrécióra kértem. Pont ezért nem szeretnék tudni a párom barátjainak a gondjairól. Nekem jobban imponál, ha valaki általánosságban véve megbízható.
2022. júl. 13. 20:48
 26/27 anonim ***** válasza:
91%

Tehát ha jól értem, a lány egy saját magával megtörtént, szexuális témájú érdekes történetet mesélt el.

Hasonló helyzetben én semmit se meséltem volna el a feleségemnek erről. De teljesen jó úgy is, ahogyan a kérdező párja csinálta. Persze abban is van igazság, hogy nem valószínű, hogy az a lány rossz néven vette volna mindezt. Egyébként is, aki az egész társaság előtt ilyet elmesél magáról, az ne csodálkozzon, hogy úgy általában az ismerőseinek az ismerősei is tudomást szereznek erről.

Viszont a kérdezővel nem értek egyet abban, hogy ha egymás párjai vagyunk, akkor ezt okvetlen el kellett volna mondania.

2022. júl. 13. 22:35
 27/27 A kérdező kommentje:
Természetesen az egy teljesen más szituáció, hogyha konkrétan hallgatásra kéri a másik fél. Ebben az esetben nem haragudnék semmiért. Viszont az említett szitu nem volt titok, aki 10 ember előtt elmeséli ezt, az a másik baráti társaságban másik 10 ember előtt is elmeséli. Kvázi onnantól már az ő szemében sem titok. Köszönöm a válaszokat, hasznos volt őket olvasni!
2022. júl. 17. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!