Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható a párodtól, hogy mindent megosszon veled?
#19:
Magasan van az ingerküszöb. :)
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
Lehet kicsit félreérthető voltam, nem írtam le pontosan a sztorit, de itt nem titokról volt szó. Egy lány barátja szexuális témát hozott fel egy összejövetelen, azt is inkább csak hülyeségből. Ezt a sztorit mesélte el nekem a párom, majd mikor megkérdeztem kiről van szó, azt a választ kaptam, hogy nem mondja el, mert mit fogok én gondolni arról a csajról ezután. Nem hiszem, hogyha a csajszi ennyire szabadszájú, hogy emberek előtt ilyeneket mesél el magáról, akkor pont az zavarná, hogy én is tudok róla.
Túléltem, nem is konkrétan ez zavar, csak ebből kiindulva gondolkodtam el rajta, hogy egyébként mit szabad/illik/nem muszáj elmesélnünk a párunknak. Én mindig úgy voltam vele, hogyha bennem nem bízik annyira, hogy elmondjon bármit, akkor minek vagyunk együtt. Azért vagyok itt, hogy társként mellette álljak, amibe az is beletartozik, hogy az örömét, bánatát, gondolatait is megosztja velem.
Tehát ha jól értem, a lány egy saját magával megtörtént, szexuális témájú érdekes történetet mesélt el.
Hasonló helyzetben én semmit se meséltem volna el a feleségemnek erről. De teljesen jó úgy is, ahogyan a kérdező párja csinálta. Persze abban is van igazság, hogy nem valószínű, hogy az a lány rossz néven vette volna mindezt. Egyébként is, aki az egész társaság előtt ilyet elmesél magáról, az ne csodálkozzon, hogy úgy általában az ismerőseinek az ismerősei is tudomást szereznek erről.
Viszont a kérdezővel nem értek egyet abban, hogy ha egymás párjai vagyunk, akkor ezt okvetlen el kellett volna mondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!