Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabbak az új gyerekek és az új nő, mint a saját gyereke?
fordítsd meg... elmész az új pasiddal, gyerekével és a másik pasidtól hozott gyerekével nyaralgatni, majd feldobná; figyú az exem mondta, menjünk be szemüvegeshez, nem sok, csak 1-2 óra és már meg is csinálják... neked hogyan esne?
Szerintem inkább arról szól ez, hogy kerüli az új nővel a konfliktust, nem tesz olyant, ami őt és a gyerekét kényelmetlen helyzetbe hozza a te kényelmedért.
1-es: igazad lehet. Minden esetre szomorú, ha így van. Ez konfliktus forrása lehet, hogy az én gyerekemnek kell javíttatni a szemüvegét, ami a gyereknek kényelmetlen? Ha az övének lenne kényelmetlen, akkor megérné betérni az optikába.
Nagyon sajnálom a kisfiút.
4: Szerintem most is cirkuszt csinálsz, hiszen semmiből nem áll elvinned a szemüveget, ennek ellenére olyanokat írsz, hogy "Ennyivel fontosabb a p...na,meg a két gyerek".
Exed nyaralni ment az új kapcsolatával, gyerekeivel nem akart órákon át várni egy üzletben. Hogyha a gyereket nálad helyezték el, első sorban te felelősséged mindent biztosítani számára, férjednek pedig kötelessége fizetni a gyerektartást, és ha akarja, részt vehet a gyerek felnevelésében. Hogyha ő nem akar részt venni, az bár nem szép dolog, de nem tudod ráerőszakolni!
Ja és ahol shoppingolgattak, ott van több szemüveges üzlet. Lehetett volna mondani a csajnak, hogy te menj és vásárolj be a gyerekeknek, én meg elintézem a szemüveget. De még az sem jött szóba, hogy jövő héten, mikor már itthon lesznek és nála lesz a gyerek, akkor mennek csináltatni. Hanem majd ha jövő hónap elején mi megyünk nyaralni, akkor mi úgyis ráérünk és majd én megcsináltatom.
De ugyanez van pl cipővásárlással. Apja mondja, majd ő elmegy és megveszi neki a cipőt. Majd húzza az időt. Én nem mehetek el a gyerekkel, mert a gyerek az apjára számít. Majd 2-3 hét hitegetés után közli az apja, hogy egyébként neki erre nincs ideje, intézzem el, majd kifizeti. Megveszem a cipőt, lefikázza és elfelejti kifizetni. A cipőt a gyerek választja, nem én.
Nézd, ezt jelenti az egyedülálló anyaság, a válás. Hogy már nem számíthatsz a társad reszvetelere. Lehet szomorkodni hogy mennyire igazságtalan, de jobb nem lesz.
O most próbál egy teljes családban (akit te pinanak és új gyereknek hívsz) jó apa lenni. Elhiszem hogy ezt bosszanto nézni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!