Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen egy jó kapcsolat? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen egy jó kapcsolat? Egy nőnek egyből teherbe kell ejtetnie magát, csak hogy vele maradjanak?

Figyelt kérdés
Mikor én együtt voltam az exemmel, azt mondta 3 hónap az semmi idő, sőt még olyan ijedt fejet vágott, mikor megkérdeztem, hogy egyszer szeretne-e esküvőt. Csak együtt jártunk, nem csináltattam fel magam, semmi. Utánam fél évvel, meg összejött egy másik nővel, de vele már 3 hónap után összejött egy gyerek is, rögtön feleségül is vette, és egy boldog családot alkotnak így látszólag a social media alapján.
2022. júl. 11. 11:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

gyereket, mert végre találkozott az igazival.

Ennyi erővel miért ne?

2022. júl. 11. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig velük vagy elfoglalva?

Istenem

2022. júl. 11. 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Mi a vőlegényemmel közösen gyűjtünk épp sterilizáló műtétre, de van, akiben csak a saját faszod lehet szeretni.
2022. júl. 11. 11:29
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Ez már több százéves trükk. Igazából a bigott vallásos( és parasztvilágban 19-20.sz)korszakban virágzott. Még a dns tesztek előtt. Ha a lány fogott egy jó partyt(vagy terhes volt de nem látszott) ilyen módon fogta meg a pasit.

Manapság még roma kulturában csinálnak ilyet. Ott aki felcsinálja a lányt agyon is verik ha nem veszi el.

2022. júl. 11. 12:18
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem ilyen a jó kapcsolat, hiszen a férfi jogosan becsapottnak érzi magát. A fenti válaszokból is kitűnik, hogy nagy számban a férfi kihátrál, a nő pedig nevelheti a gyereket és vagy akad az életében egy másik férfi, akivel együtt tudnak élni, vagy a gyerekét egyedül nevelő anyuka lesz.

Ugyanez áll fenn, ha a házasság (kapcsolat) megtartása reményében a nő állapotosnak teteti magát. Ez csak a nők egyike-másika szerint menti meg a kapcsolatot, de a valóság egészen más.

2022. júl. 11. 12:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
1# Nem úgy volt, hogy "sima" ikrek? Ez most nekem új...
2022. júl. 11. 14:08
 17/21 anonim ***** válasza:
29%

#16:

Fun fact: Apuka lettél.☺️☺️☺️

2022. júl. 11. 14:15
 18/21 anonim ***** válasza:
17# Beszélnünk kell....
2022. júl. 11. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

#18:

Mit vártál? Elfelejtetted, hogy itt ismerkedtünk meg?

2022. júl. 11. 14:19
 20/21 anonim ***** válasza:
19# Az 1# és a 17# amúgy összefügg egymással?
2022. júl. 11. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!