Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egy jó kapcsolat? Egy nőnek egyből teherbe kell ejtetnie magát, csak hogy vele maradjanak?
Gyenge jellemű pasiknál ez a trükk beválik, nálam nem.
Én akkor is elhagynám, a csajt, ha terhes lenne tőlem, abszolút nem érdekelne a helyzet. Mit érdekel engem, hogy terhes? A gyerekről gondoskodnék, de a nő számomra felejtős lenne. Engem nem lehet ilyen brazil telenovella felé trükkel befolyásolni.
Nálunk az exem sunyi módon megcsinálta velem, hogy a tudtom nélkül hagyta abba a fogamzásgátlót, (és most ne jöjjön senki azzal, hogy mert miért nem húztam gumit! 2 éve együtt voltunk , és ez volt a megbeszélt védekezés, akkor más se húzott volna gumit, szóval hagyjuk!)
Mi se vagyunk együtt, mert az ilyen átverést nem lehet megbocsájtani, meg amit utna csinált.
Más dolog, hogy ha a kérdező exénél mindketten felelőtlenek voltak és emiatt csúszott be a baba.
#5, Kérdező
Én addig segítenék neki, amíg terhes. Tehát elmennék a boltba, befizetném, a csekket, stb. De aztán, amint megszült, és megerősödött, azonnal lelépnék. A gyereket 2 hetente látogatnám, a gyerektartást meg havonta feltenném, de ennyi. Élném a saját életemet.
Egy idő után a látogatások is elmaradnának, mert ha a gyerek nagyobb, már jöhet ő is hozzám. Vagy még jobb lenne, ha odaköltözne hozzám, az apjához.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!