Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondolnátok egy ilyen srácról?

Figyelt kérdés
Ha kultúráltan leszólítana valahol egy srác mert tetszel neki de látszódna rajta, hogy valamennyire zavarban van.Mit gondolnál róla?Így kevesebb eséllyel indulna nálad?

2022. júl. 10. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#10: "így akarjon akármelyik alacsony önértékelésű pasas kezdeményezni olyan helyzetekben ahol a nőtől kap is reakciót,"

Éppen ezt magyarázom, te szerencsétlen. Én NEM ADNÉK semmilyen reakciót. Ha észrevenném, hogy érdeklem, minden erőmmel próbálnám neki nem-verbálisan megmutatni (testbeszéddel, arckifejezéssel), hogy rohadtul nem értékelném, ha odajönne hozzám.

2022. júl. 10. 19:43
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

Kéretlen, nem kívánt ismerkedési közeledés ez. A masik fél általában egyáltalán nem nyitott rá.

Gondolj már bele, ha egy utcan keresztul minden pasi nekiállna leszólongatni. Másnaptol nem jarnék azon az utcán minimum.

2022. júl. 10. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy itt korábban próbálták kifejteni, ha volt előzőleg kontaktus, szemkontaktus, mosoly, egyéb pozitív jelzés, akkor érdemes odamenni. Random idegen nőkhöz, akik épp nem tűnnek elfoglaltnak (mindössze arra alapozva, hogy neked ő épp tetszik és látszólag épp nem siet) odamenni bunkóság és teljesen felesleges. Olyanhoz odamenni, akinek füles van a fülében és a telefonjába, újságba, könyvbe bújik pedig végképp értelmetlen. Mert okkal "bújik" el. Engem pl boldog, boldogtalan megszólított sokáig, mert valamiért késztetést éreznek rá. Így szagoltatott velem virágot öreg néni buszmegállóban, oldottam fel billentyűzárat, szintén öreg hölgynek (halkan jegyzem meg, előbb volt a telefon a kezemben, mint, hogy a hölgy közölte volna mit akar, mert gyakorlatilag a kezembe nyomta), mondtam időt, adtam útbaigazítást, segítettem boltban fiatalnak, öregnek, hallgattam számomra random érdektelen dolgokat a buszon, mert belekényszerítettek beszélgetésekbe, mert nem vagyok akkora paraszt, hogy simán figyelmen kívül hagyom, hogy hozzámszólt, de a tömött buszon nincs hova menekülni. Stb. És persze jöttek oda ismerkedési szándékkal is.

Mióta látványosan nem nézek senkire, be van dugva a fülem és, ha lehet még olvasok is valamit, többnyire veszik a célzást. Van akinek még így sem egyértelmű a dolog.

És ez nem arról szól, hogy szegény kicsi én, mert mindez micsoda teher, de nem mindenki szociális lény. Nem kedvelem az idegeneket, fárasztó a fölösleges interakció olyanokkal, akikkel nem akarok beszélni és vannak napjaim, amikor ez hatványozottan igaz, főleg, ha aznap a negyedik jómadár talál meg valamivel, akihez semmi közöm.

Szóval, tudatosan érdemes figyelni a másik testbeszédét, mielőtt verbálisan odanyomakodsz.

Ami az alap kérdést illeti, ha szemeztünk, rámosolyogtam, láthatóan felkeltette az érdeklődésemet a srác és így jön oda, egyáltalán nem gáz, hogy kicsit zavarban van. Én is zavarban lennék és én speciel értékelem a bátorságot, hogy megtette az első lépést.

Persze, a kicsit zavarban és a hebeg, habog, toporog, között szakadéknyi a különbség.

Egy kis zavar, egy olyan srácon, aki tetszik még aranyos is.

2022. júl. 10. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
11#, miért vagy ideges? Ugyanígy reagálnál hasonló helyzetre a kérdező által említett példában,még ha tagadod is. Ebben a rohanó világban elég szépen reagálunk olyan dolgokra melyekben nem értünk egyet,másik gondolatait megérteni vagy hasonló, felesleges. egyből szerencsétlen és el van intézve ennyivel, biztos velem van a gond.
2022. júl. 10. 20:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát nem túl bizalom gerjesztetőek az eddigi válaszok.Egyébként a leszólítást nem konkrétan csak utcára értettem hanem például szórakozóhelyre vagy egyetemre.
2022. júl. 10. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

12-es nem igazán értem ezt, ez önmagában nem zaklatás, ha kulturáltan odamegy és megpróbál ismerkedni. Olvasd már el a kérdést.

"Ha kultúráltan leszólítana valahol egy srác mert tetszel neki de látszódna rajta, hogy valamennyire zavarban van.Mit gondolnál róla?Így kevesebb eséllyel indulna nálad?" Ebbe mi a zaklatás. Valószínűleg zavarában a pasi még dadogna is vagy megbicsaklana a hangja. Az ilyen enm zaklatás. Jó nagy lelkierő kellett, hogy meglépje. Ha valaki nem akar ismerkedni, vagy nem vonzó, vagy nem szimpatikus az illető, direkt három opciót írtam, mert valaki szimplán nem is akar ismerkedni, akkor udvariasan kedvesen meg kell mondani, hogy köszöni szépen a meghívást de nem. És akkor a próbálkozónak se megy el a következő ismerkedéstől a kedve ha adódna egy másik lehetősége.

A zaklatás fogalma, valaki nemet mond, és a másik nem érti meg és folyamatosan próbálkozik a határozott nem ellenére. Ez a zaklatás.

Amugy meg nem fog minden pasi udvarolgatni egy nőnek, vannak több millióan. Miért tennék a pasik, hogy utcán csak egy nőre pályáznának.

Nem influencer világ klasszis a hétköznapi ember, hogy emberek milliói hajat tépve egymással versengve követnék, azért, hogy annak az egy nőnek udvarolhassanak.

Elképzelted hogy munkahelyi problémáktól kezdve több minden problémát okozna ez a jelenség? Pl. a nő nem tudna a saját dolgaival foglalkozni, mert feltartják, szegény nem tudná befizetni a számlát, kaját venni, és már kínjába sikítana hogy engedjék már mert éhes és szeretne vizet inni.

A pasiknak meg a munkáltató szegezné a kérdést, hogy na? Szeretne pénzt is keresni, vagy legelteti a szemét, vagy eszi a nőt a tekintetével?

2022. júl. 10. 21:10
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
*"Ha kulturáltan leszólítana valahol egy srác mert tetszel neki de látszódna rajta, hogy valamennyire zavarban van.Mit gondolnál róla?Így kevesebb eséllyel indulna nálad?" Ebbe mi a zaklatás. Valószínűleg zavarában a pasi még dadogna is vagy megbicsaklana a hangja. Az ilyen nem zaklatás.
2022. júl. 10. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező ne a gyk-ra alapozz. A gyk-n a legártatlanabb és legtisztább érzésekre, cselekedetekre is úgy tekintenek, mintha bűnöző lenne az illető.

Az amit írtál rendben van, ha kulturáltan és a másik szabad akaratát elfogadva lépsz oda és úgy próbálsz ismerkedni, hogy tisztába vagy a kétesélyes fogalmával, és mert tisztába vagy vele, a kérdésed ezt jelzi.

2022. júl. 10. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
45%

Sőt az sem zaklatás ha valaki kulturáltan nézi a másikat "vagy szleng szóval kulturáltan eszi a tekintetével", mert szimpatikusnak tartja. A tetszés önmagában nem jelent semmit. Az egy természetes dolog.

Természetesen van aki zavarban lenne ha néznék,de van olyan is aki ugy el van foglalva hogy észre se veszi hogy kulturáltan jóízűen jóllakatták a tekintetüket. 😄

Ezt csak a kedélyek oldása miatt írtam. Mert vannak akik össze kavarták a szezont a fazonnal.

2022. júl. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!