Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok egy olyan 21 éves srácról akinek Harry Potter és Darren Shan könyvek vannak a polcán?
Először is megkérdezném, hogy te olvastad ezeket a könyveket? Nem kéne ítélkezni tudatlanul vagy úgy, hogy egy tök idegen nézőpontból filmvásznon látod csak..
A Harry Potter teljesen rendben van, nekem is ott van a polcomon. Így 19 évesen. Nem mintha számítana..
Shan könyveket elégetném. Több okból is. Ha ezeket látnám valaki polcán azt gondolnám, hogy shit az ízlése. Viszont a Harry Potter kárpótolna, főleg ha mellette van esetleg egy kis Poe, Csehov vagy Kosztolányi.
:D lol nekemis ott pihen az összes Harry Potter könyv a könyvespolcomon
(mondjuk lehet csak azér mer lassan már 6éve lusta vagyok felpakolni a padlásra)
Ha nem mániás szal nincs Harry Potteres tetkója/póztere/BlueRayes dupla DvDje eredetiben akko nincs para
és különben is , ha nekem (21f) megtetszik valaki akko felőlem lehet a polcán Harry potter, gyürük ura, József Attila, Káma-szutra telibe leszarnám (most kajak? a polcon látott könyvek alapján ítéled meg az embert? :S)
Van pont egy 21 éves haverom, akinek ezek a könyvek vannak a polcán, és amikor megláttam akkor egy örömteli felkiáltás volt a reakcióm, hogy úúúúristen de jóóó, pont mint az én könyvespolcom. :D
De amúgy mégis mit kéne gondolni? Legalább van valamilyen könyved, még aki nem is szereti ezeket, nem hinném, hogy zavarna bárkit is... A legtöbb srác könyvespolcán olyan könyvek sorakoznak csak, amiket sose fogtak a kezükbe, csak azért van az ő szobájukban, mert a szüleik polcára már nem fért. Az mivel jobb? Ott hiába van komolyabb könyv, gyakorlatilag csak porfogó...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!