Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok egy olyan 21 éves srácról akinek Harry Potter és Darren Shan könyvek vannak a polcán?
haha
nekem is pont ez van a polcomon ,de kit érdekel? 20 éves vagyok ezeket olvastam eddig ezért ez van ott...
A kedvenc könyvim a Darren Shan könyvek!!!
11 éves vagyok, de szerintem nem baj.Miért lenne az?
Volt itt a gyakori kérdésekben, olyan, aki azt kérdezte nem ciki-e ha egy fiúnak macskája van.
Nekem mondjuk Harry Potter könyvek nincsenek a polcomon, mivel nem az én müfajom.....de Darren Shan könyvek vannak dögivel, söt megvan a Narnia Krónikái sorozat (mind a 7 könyv) + Assassin's Creed könyvek...mindenki azt olvas amit akar, és szerintem nem könyvek alapján kell elítélni az embert, hanem belsö tulajdonságairól....szóval nyugi, ha lesz/van barátnöd, akkor ugysem a könyveid alapján ítél meg ( persze lehetnek kivételek, de elég ritka az olyan)
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!