Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok ehhez az elképzelt helyzethez?
A gyerekek identitászavarosak lesznek, az 100.
Ha neki nem baj hogyvelferditi őket es nem lesz alapjuk mintájuk az ő dolguk. a mai vilag amugyis errol szol hogy d.gj mindenkivel
Ugyanakkor nem tudom, miért lenne rosszabb egy gyereknek két stabilabb meleg szülővel esetleg, mint egy apukával, aki idegen számukra és a gyereknevelése kimerül abban, hogy munka után ledöglik a tévé elé?
/Üdvözölnek az 1970-2000-es évek gyereknevelési tendenciái./
1. 😂
Engem a jóbarátokra emlékeztet. Szegény Ross. :DDD
Majdnem elkezdtem kifejteni, miért jó, ha egy gyereknek megfelelő apa- és anyaképe van (amihez egy megfelelő apa és anya dukál), de már előre elkezdtem szorongani azon, hogy pillanatokon belül megidézik nekem Orbán Viktort és menthetetlenül össze leszek erőszakolózva.
(*Közben bekapcsolom a tévét és hozatok egy sört az asszonnyal*)
Miközben az embernek két diplomával a kezében már szavazni sincsen kedve (miután x évig ezt hallgatta az egyetemi padsorban), nemhogy belekötni organikus (?) folyamatokba.
Nem hallom azokat a hangokat, amelyek aggódnak az egyedül hagyott férfi miatt, aki lehetséges, hogy szívesen tologatná a babakocsit meg nevelné a gyerekét, csak mondjuk nem tudott (?) a felesége dolgairól, aki 10 év házasság után jött rá, hogy meleg és inkább kiélné magát mindenféle távolkeleti meg dél-amerikai országban ahelyett, hogy "családozna". Közben lehet, hogy felépült a (családi) ház, hitel is vissza lett már törlesztve (legyünk optimisták) és a szabaddá vált exférj 40 évesen, immár kötelezettségek nélkül kezdheti el törni a fejét, mit ronthatott el.
9# "Szerinted a válasz nem hasznos"
Hozok estére mentes citromosat :) Lightosra vesszük. Ma Bayer helyett éjjelnappalbudapestezünk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!