Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány év korkülönbség fér bele nálatok max egy párkapcsolatba?

Fiatalabbal nem jöttem össze sosem, sőt semmi nem is volt. Minimum +5 év, a maximum +18 kb. Férjem 15 évvel idősebb tőlem.
Most 29 vagyok.

Itthon átlagban 7 évvel halnak korábban a férfiak, mint a nők; ha racionálisan közelítem meg a kérdést, ezt nem szerencsés megfejelni azzal, hogy még legyen nálam idősebb is a másik kétszer ennyivel. Francnak se hiányzik 20-25 évnyi özvegység, sem pedig visszatérés a társkereséshez ötvenvalahány évesen, nem beszélve arról, hogy a férjem talán az unokái születését sem érné meg így.
Huszonéves vagyok, az elmondottak fényében az ideális számomra az lenne, ha a partnerem fiatalabb lenne nálam olyan 2 évvel, vagy legalábbis hasonló korban lenne, mint én, ha már választhatok. (Főleg, hogy középkorú férfihoz eddig még vonzódnom sem sikerült.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!