Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány év korkülönbség fér bele nálatok max egy párkapcsolatba?

Most 28 vagyok. 25-35 közötti férfi férne bele - a párom 29, így tökéletes.
Ha fiatalabb lennék kevesebb férne bele, ha idősebb lennék akkor több.

27 vagyok.
Max +10 év
Max -1-2 év.

Kb 40 talán... :D
De már nem tervezek váltani, szóval ez elméleti. :)

A párom 9 évvel idősebb. Ez már így marad, de, ha újra párt keresnék, +5-1 év lenne a kor amiben keresek. Mondjuk, őt se kerestem, csak jött, pedig az ekkora korkülönbség már akkoriban is kizáró ok volt nálam.
Szóval, bár jól hangzik, hogy mik a preferenciák, a valóság az, hogy akibe az ember beleszeret.
Egy 7-8 évvel fiatalabb férfi viszont valószínűleg soha nem lenne opció. Vagy legalábbis csak idősebb korban, valahol 50-60 éves kor felé, amikor már mindenki egy életszakaszba ért kb.
26 éves vagyok most.

Miért hülyeség, ha valaki nem pontosan ugyanúgy gondolkozik valamiről mint te?
Nekem fontos hogy "egy generáció" legyünk a párommal, ami azt illeti a legjobb barátaim is velem nagyságrendileg egykorúak, pedig ott nem állítottam ilyen elvárásokat, egyszerűen a saját korosztályommal tudok mélyebb kapcsolatot kialakítani, valahogy mindig így alakul. Mindig.
Itt nyilván nem arról van szó hogy Béla 35 éves és 8 hónapos, Pista meg 36 év 2 hónap, és akkor mekkora különbség van köztük, de valahol azért az emberek nagy része szerintem meghúz egy határt.
Szerintem minél kisebb a korkülönbség annál jobb. A környezetemben meg amúgy tök vegyes, van ahol az egyik fél 20 évvel idősebb a másiknál, van ahol konkrétan ugyanazon a napon születtek, meg minden van. Ez egy egyéni döntés, fölösleges sértegetned vadidegen embereket a párválasztási preferenciáik miatt. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!