Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány év korkülönbség fér bele nálatok max egy párkapcsolatba?

Akinek nem elég jó a vele egykorú párja, az nekem nem "álompasee" szóval nem fájna ha megszabadulnék egy ilyen kisfiútól. :D

Csakis fiatalabb lehet nálam. A korombeliek többsége ápolatlan, ráncos, trottyos nagypapa külsejű rothadó fogakkal.
40-es nő.

29 vagyok, fiatalabbal egyáltalán nem, de még velem egyidőssel is csak ímmel-ámmal jönnék össze. Felfelé max 10, de inkább 5-8 között. A férjem 7 évvel idősebb, szerintem ideális ez a különbség. Engem nem zavarna, ha valaki a korom vagy az akármi más, saját preferenciája miatt kosarazna ki, én is nagyon megválogatom, mikor kivel állok össze, kifejezetten örülök neki, ha valaki nem lyuk-lyuk alapon elfogad, mert hát valahol én is nő vagyok. Legyenek már sztenderdek.
És igen, ahogy mondták a többiek, ez nyilván egy preferencia, az ember meghúzza valahol a határt, de azért egyéni eltérések esetén ezektől simán el lehet tekinteni. Ha mondjuk elválnék és jönne egy velem egyidős vagy nálam 1-2 évvel fiatalabb srác, aki nagyon levesz a lábamról, akkor nyilván nem utasítanám vissza pusztán a kora miatt. De attól még ki lehet jelenteni, hogy a párnak alapvetően nálam idősebbeket kerestem mindig is (most épp nem keresek senkit, de elméletben).

Végre egy normális válasz. Komolyan mennyi gyökér retek válaszoló jár már ide! És a többség nő legalább ez látszik a kérdés miatt! Odaírja a vadbarom hogy csakis vele egykorúval, mindenki vele egykorú körülötte, majd a szófosása végén a sokadik bekezdésben ott van a lényeg, hogy mindenféle van KÖRÜLÖTTE! Akár 20 év különbség is! Ekkora barmokat!
De ha valaki figyelmesen olvassa ezt az oldalt akkor 90%-ban azt látja hogy a vele egykorú párja alap dolgokat nem tesz bele a kapcsolatba...
De végig le van pontozva az aki leírja a valóságot!
Komolyan mondom itt a nők megragadtak az általános iskolai szintjükön!

17,nem megy ez a szövegértés dolog ugye?
"Nekem fontos hogy "egy generáció" legyünk a párommal, ami azt illeti a legjobb barátaim is velem nagyságrendileg egykorúak, pedig ott nem állítottam ilyen elvárásokat, egyszerűen a saját korosztályommal tudok mélyebb kapcsolatot kialakítani, valahogy mindig így alakul. Mindig."
Tehát a barátai vele egykorúak és a párkapcsolatiban is ez a jellemző, nem mindenki egykorú körülötte.
" Szerintem minél kisebb a korkülönbség annál jobb. A környezetemben meg amúgy tök vegyes, van ahol az egyik fél 20 évvel idősebb a másiknál, van ahol konkrétan ugyanazon a napon születtek, meg minden van. Ez egy egyéni döntés, fölösleges sértegetned vadidegen embereket a párválasztási preferenciáik miatt. "
Tehát, az ismerősi körében, barátai között, (akik vele egykorúak) vannak, akik másképp látják, mint ő és akár 20+ se gond nekik. Ki is emelte többször, hogy szerinte, az ő preferenciái szerint az a jó, ha közel egykorúak. Ha azt az ismerősét kérdeznéd, ahol 20 év a korkülönbség, lehet ő mást válaszolna, de itt a 6-os válaszadó adott választ, nem a barátai.
Így talán tisztul kicsit a kép.

Mindig az idősebb férfiak jöttek be, fiatalabbal nem kezdenék. A párom 16 évvel több nálam, most 37 vagyok.
Amit 15-ös ír (trottyos nagypapa külsejűek) azért elég nagy hülyeség. Amikor pár éve Tindereztem, direkt a 43-49-es korosztály volt beállítva, és azért elég sok sármos jópasi volt fent akikkel randiztam, köztük találtam meg a kedvesem, azóta is együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!