Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hány év korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány év korkülönbség fér bele nálatok max egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Hány évvel lehet max idősebb a férfi, és hány évvel lehet max fiatalabb? Amit még reálisnak tartotok.

2022. júl. 7. 09:16
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
77%

Akinek nem elég jó a vele egykorú párja, az nekem nem "álompasee" szóval nem fájna ha megszabadulnék egy ilyen kisfiútól. :D

2022. júl. 7. 10:26
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
10, nem az volt a kérdés, hogy mi fáj. A kosarat kapó félnek jellemzően rosszul esik, mindegy mi az indok. De, tovább megyek, többen kifejtették, hogy nem kőbe vésett szabály, csupán preferencia a korosztály.
2022. júl. 7. 10:27
 13/47 anonim ***** válasza:
75%
Ideális esetben +3, -2
2022. júl. 7. 10:31
 14/47 anonim ***** válasza:
27%
Igazatok van, rátok hagyom, hülyékkel nem vitatkozom.
 15/47 anonim ***** válasza:
43%

Csakis fiatalabb lehet nálam. A korombeliek többsége ápolatlan, ráncos, trottyos nagypapa külsejű rothadó fogakkal.

40-es nő.

16/47 anonim ***** válasza:
85%

29 vagyok, fiatalabbal egyáltalán nem, de még velem egyidőssel is csak ímmel-ámmal jönnék össze. Felfelé max 10, de inkább 5-8 között. A férjem 7 évvel idősebb, szerintem ideális ez a különbség. Engem nem zavarna, ha valaki a korom vagy az akármi más, saját preferenciája miatt kosarazna ki, én is nagyon megválogatom, mikor kivel állok össze, kifejezetten örülök neki, ha valaki nem lyuk-lyuk alapon elfogad, mert hát valahol én is nő vagyok. Legyenek már sztenderdek.

És igen, ahogy mondták a többiek, ez nyilván egy preferencia, az ember meghúzza valahol a határt, de azért egyéni eltérések esetén ezektől simán el lehet tekinteni. Ha mondjuk elválnék és jönne egy velem egyidős vagy nálam 1-2 évvel fiatalabb srác, aki nagyon levesz a lábamról, akkor nyilván nem utasítanám vissza pusztán a kora miatt. De attól még ki lehet jelenteni, hogy a párnak alapvetően nálam idősebbeket kerestem mindig is (most épp nem keresek senkit, de elméletben).

2022. júl. 7. 11:00
 17/47 anonim ***** válasza:
81%

Végre egy normális válasz. Komolyan mennyi gyökér retek válaszoló jár már ide! És a többség nő legalább ez látszik a kérdés miatt! Odaírja a vadbarom hogy csakis vele egykorúval, mindenki vele egykorú körülötte, majd a szófosása végén a sokadik bekezdésben ott van a lényeg, hogy mindenféle van KÖRÜLÖTTE! Akár 20 év különbség is! Ekkora barmokat!

De ha valaki figyelmesen olvassa ezt az oldalt akkor 90%-ban azt látja hogy a vele egykorú párja alap dolgokat nem tesz bele a kapcsolatba...

De végig le van pontozva az aki leírja a valóságot!

Komolyan mondom itt a nők megragadtak az általános iskolai szintjükön!

2022. júl. 7. 11:06
 18/47 anonim ***** válasza:
60%
Én 52 éves nő vagyok élettársam 22 éves, és jól megvagyunk egymással. Párom 22 évesen imádja a szexet és bírja is, amit én mindig nagy élvezettel élvezek. Szerintem így aktuális! Egy 52 évesnek is szüksége van a szexre, de szerintem erre alkalmatlanok lennének az én kora béli férfiak.
2022. júl. 7. 11:08
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

17,nem megy ez a szövegértés dolog ugye?

"Nekem fontos hogy "egy generáció" legyünk a párommal, ami azt illeti a legjobb barátaim is velem nagyságrendileg egykorúak, pedig ott nem állítottam ilyen elvárásokat, egyszerűen a saját korosztályommal tudok mélyebb kapcsolatot kialakítani, valahogy mindig így alakul. Mindig."

Tehát a barátai vele egykorúak és a párkapcsolatiban is ez a jellemző, nem mindenki egykorú körülötte.

" Szerintem minél kisebb a korkülönbség annál jobb. A környezetemben meg amúgy tök vegyes, van ahol az egyik fél 20 évvel idősebb a másiknál, van ahol konkrétan ugyanazon a napon születtek, meg minden van. Ez egy egyéni döntés, fölösleges sértegetned vadidegen embereket a párválasztási preferenciáik miatt. "

Tehát, az ismerősi körében, barátai között, (akik vele egykorúak) vannak, akik másképp látják, mint ő és akár 20+ se gond nekik. Ki is emelte többször, hogy szerinte, az ő preferenciái szerint az a jó, ha közel egykorúak. Ha azt az ismerősét kérdeznéd, ahol 20 év a korkülönbség, lehet ő mást válaszolna, de itt a 6-os válaszadó adott választ, nem a barátai.

Így talán tisztul kicsit a kép.

2022. júl. 7. 11:30
 20/47 anonim ***** válasza:
77%

Mindig az idősebb férfiak jöttek be, fiatalabbal nem kezdenék. A párom 16 évvel több nálam, most 37 vagyok.

Amit 15-ös ír (trottyos nagypapa külsejűek) azért elég nagy hülyeség. Amikor pár éve Tindereztem, direkt a 43-49-es korosztály volt beállítva, és azért elég sok sármos jópasi volt fent akikkel randiztam, köztük találtam meg a kedvesem, azóta is együtt vagyunk.

2022. júl. 7. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!