Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők mit gondolnak?
Akik nem haszon reményében, de épp olyan könnyen dobálják oda magukat a fériaknak mint a prostituáltak. Akik képesek hetek alatt "szerelembe" esni. Úgy hogy nem is ismerik az illetőt. Meg neten keresztül beleszeretni úgy hogy nem is találkoztak igazából személyesen. Mindenki úgy használja őket ahogy akarja és a végén csodálkoznak hogy miért vannak lenézve. Olyanok mint a széthasznál mosogató szivacs, de persze a múltbéli dolgokra visszagondolva csak azzal érvelnek hogy minden pasi genyó. Ők csak ártatlan virágszálak akik szerelmesek. Azt nem veszik észre hogy a saját önbecsélük hiánya az ami teljesen komolyan vehetetlenné teszi őket? Hogy pont az hiányzik belőlük, ami egy nőnél alap lenne? A tartás meg a büszkeség.
Több ilyen huszon-harminc éves nőt is ismerek, szoval nem a tini hormonok a válasz. De érdekelne a dolog pszichológiája. Ja és lány vagyok, szoval hiába erős kérdés hagyjuk a nőgyülölő incel vádakat...

“De érdekelne a dolog pszichológiája. Ja és lány vagyok, szoval hiába erős kérdés hagyjuk a nőgyülölő incel vádakat...“
Nem a pszichológiája érdekel, csak gyűlölködni szeretnél a nőkön. Kétlem, hogy te az lennél. Senki nem utálhatja ennyire a saját nemét, pedig én is agyrákot kapok az egybites heteró nőktől.

Szeretem a szexet. Gondolom te nem, és ezért nem érted. Ha nő vagy, akkor azért sajnállak, hogy eddig csak az ágyban szar férfiakkal voltál, ha meg férfi, akkor még jobban, hiszen ez esetben te vagy szar az ágyban.
A férjemmel is első randin oda dobtuk magunkat egymásnak, valami isteni volt, hatalmas orgazmusaim voltak. Akkor már éreztem, hogy aki ilyet tud nyújtani, azzal elég jó páros leszünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!