Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők mit gondolnak?
Akik nem haszon reményében, de épp olyan könnyen dobálják oda magukat a fériaknak mint a prostituáltak. Akik képesek hetek alatt "szerelembe" esni. Úgy hogy nem is ismerik az illetőt. Meg neten keresztül beleszeretni úgy hogy nem is találkoztak igazából személyesen. Mindenki úgy használja őket ahogy akarja és a végén csodálkoznak hogy miért vannak lenézve. Olyanok mint a széthasznál mosogató szivacs, de persze a múltbéli dolgokra visszagondolva csak azzal érvelnek hogy minden pasi genyó. Ők csak ártatlan virágszálak akik szerelmesek. Azt nem veszik észre hogy a saját önbecsélük hiánya az ami teljesen komolyan vehetetlenné teszi őket? Hogy pont az hiányzik belőlük, ami egy nőnél alap lenne? A tartás meg a büszkeség.
Több ilyen huszon-harminc éves nőt is ismerek, szoval nem a tini hormonok a válasz. De érdekelne a dolog pszichológiája. Ja és lány vagyok, szoval hiába erős kérdés hagyjuk a nőgyülölő incel vádakat...

Én elhiszem h nő a Kérdező csak éppen jó baxatlan :-D
Értelmes férfiak nem gondolják igy.

48 evesen tobb szar ferfi es noi partnerem volt.
Most mi den heten 2-3 ismeretlennel es ismerossel szexelek - swinger
Grupen gangbang parcsere sima szex bdsm barmi. 🤣
16 eves korom ota nagyon aktiv szexualis eletett elek 2x voltam hazas de a ferjeim nem tudtak annyit nyujtani mint ami nekem kellett. Igy sorozatba vettunk be masokat es mindig volt szeretom...
Amugy max 36-38nak neznek. Jol tartom magam sportolok fitten elek. Folyamatosan kapom a bokokat szexualis ajanlasokat (sokkal elek is)
DE soha nem gondoltam magamra ugy h hasznalt lennek. Inkabb en hasznaltam a pasikat 🤣 azt is megszereztem aki elsore nem akart. Imadok flortolni erinteni vagyban lenni szexelni. Mindig tisztan jatszottam. Hazas(kiveve ha swinger) munkatars tabu. A tobbi ferfi szabad preda nekem 😁
Nagyon helytelen elgondolas az h a noknek nem lehet semmi olyat amit a pasiknak. Miert ne lehetne ? Nem lesz csokkent erteku egy no sem tole. Max irigykedtek h megtehetem azt amit ti nem. Ez van ...

Áldozathibáztatás level 99.
Talán nem kellene kihasználni ezeket a nőket, akármilyen elkeseredettek is, ugye…

Tizennégyeske, az ilyet hívom szétlőtt picsájúnak......Sztalingrad- ánuszú egoista senki.
F, 44

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!