Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megbámuljuk a nőket akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megbámuljuk a nőket akkor kiéhezett véglények vagyunk, ha meg ignoráljuk a kiöltözött nőket, akkor meg melegek?

Figyelt kérdés

Nem igazán tud nyerni az ember.

Persze ez csak azokat a férfiakat sújtja akik nem vonzóak a nők számára...

Ha egy kívánatos férfi hagy figyelmen kivül egy nőt aki őt akarja, akkor lehet hogy megy a hasonló megszégyenitési hadjárat, de sajnos abban a helyzetben a nő húzz a rövidebbet, mert neki nem jött össze, amit akart;) A csávóka nem fog magába roskadni...

2022. júl. 2. 17:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mit is szeretnél megtudni a kérdéseddel tulajdonképpen?
2022. júl. 2. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"a jónőknek láthatatlan vagy, ha te nem vagy jópasi"

Én nem vagyok jó pasi, tök átlag, és zsákoltam már jónőt. Hülyeségeket beszélsz.

2022. júl. 2. 17:55
 13/17 A kérdező kommentje:

nekem is összjött már jó nő, nem is egyszer

de azért nem alapoznám az életemet olyan véletlenekre

2022. júl. 2. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem alapvetően nem zavar, ha megbámulnak. Ha kocsiból kihajoló, dudálós bunkók/cigók csinálják, akkor max. kínos, de ha normálisnak tűnő férfiak csak úgy megnéznek maguknak az utcán, az még jól is esik. Ha viszont estefele, valami lerobbant arc bámul nyálát csorgatva, akkor elkezdek félni, hogy hozzám fog nyúlni. De mondom, alapvetően nem zavar.

Ha pedig nem bámulnak, akkor sem tartom őket melegnek, egyszerűen nem érdekel.

2022. júl. 2. 18:04
 15/17 A kérdező kommentje:

en azert nem bamulok meg noket bizonyos esetekben mert feleslegesen terhelem az idegrendszeremet vele

hiszen ugyse lesz hozzajuk semmi kozom sajni

akk nem mindegy hogy inkabb meg se nezem?

mert még ha venné a lapot es visszanezne es lenne ertelme leszolitani vagy VALAMI

2022. júl. 2. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Aha tehát rájuk se akarsz nézni de voltál már jó nővel.. szerinted ezt ki hiszi el? :D
2022. júl. 2. 18:32
 17/17 A kérdező kommentje:
te biztosan erted az osszefuggeseidet
2022. júl. 2. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!