Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne még várni egy keveset,vagy hagyjam inkább?
Figyelt kérdés
Kb. Pár nappal több mint 2 hete,elkezdtem beszélgetni,ismerkedni egy fiúval,közösségi oldalon. Ő írt nekem. Elég jól néz ki a srác,nekem teljes mértékben bejön,mint férfi. Ő 20 éves, én 19. Elején olyan volt,mintha „tesztelné" hogy milyen vagyok,könnyen kapható-e? De aztán rájött hogy ez neki nem fog menni ezért kb 1 hét után leállt ezzel. Az kezd zavarni engem, hogy egesznap elérhető,mert most a héten nem is dolgozott, de mégis 1-2szot írt nekem, több órák elteltével. Pl ma is reggel írta 9-10körül hogy boltban van,azóta nem írt nekem vissza. Mondott már nekem olyanokat,hogyha tényleg olyan normális lány vagyok, mint amilyennek látszódom,akkor ő simán összeköltözne velem idővel stb. Már vágyik erre. De viszont sokszor előjön benne,hogy küldj fehérneműs képet,persze nm küldök. De azért fura. Meg igazsag szerint,CSAK nők az ismerősei, a facen. Szerintem lehet akkor hogy több nővel is beszél. Habár a héten egy picit összekaptunk,pontosan ezen h nm küldök bugyiba képet magamról,egy kicsit felhúzta ezen magát,de aztán írt nkm megint h ne haragudjak,és folytattuk a beszélgetést...szóval érdemes lenne még egy kicsit várni,megvárjuk h találkozzunk(mert egyébként messze lakik tőlem,és nincs jogosítványa,ezert nem jött meg) vagy hagyjam?2022. júl. 2. 15:48
11/13 A kérdező kommentje:
Fiú a tesóm 😂😂
2022. júl. 2. 20:25
12/13 anonim válasza:
Fel voltam készülve erre a válaszra, és így sem kizárt. 👀
13/13 A kérdező kommentje:
Jajj😂😂😂
2022. júl. 3. 00:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!