Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne még várni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne még várni egy keveset,vagy hagyjam inkább?

Figyelt kérdés
Kb. Pár nappal több mint 2 hete,elkezdtem beszélgetni,ismerkedni egy fiúval,közösségi oldalon. Ő írt nekem. Elég jól néz ki a srác,nekem teljes mértékben bejön,mint férfi. Ő 20 éves, én 19. Elején olyan volt,mintha „tesztelné" hogy milyen vagyok,könnyen kapható-e? De aztán rájött hogy ez neki nem fog menni ezért kb 1 hét után leállt ezzel. Az kezd zavarni engem, hogy egesznap elérhető,mert most a héten nem is dolgozott, de mégis 1-2szot írt nekem, több órák elteltével. Pl ma is reggel írta 9-10körül hogy boltban van,azóta nem írt nekem vissza. Mondott már nekem olyanokat,hogyha tényleg olyan normális lány vagyok, mint amilyennek látszódom,akkor ő simán összeköltözne velem idővel stb. Már vágyik erre. De viszont sokszor előjön benne,hogy küldj fehérneműs képet,persze nm küldök. De azért fura. Meg igazsag szerint,CSAK nők az ismerősei, a facen. Szerintem lehet akkor hogy több nővel is beszél. Habár a héten egy picit összekaptunk,pontosan ezen h nm küldök bugyiba képet magamról,egy kicsit felhúzta ezen magát,de aztán írt nkm megint h ne haragudjak,és folytattuk a beszélgetést...szóval érdemes lenne még egy kicsit várni,megvárjuk h találkozzunk(mert egyébként messze lakik tőlem,és nincs jogosítványa,ezert nem jött meg) vagy hagyjam?
2022. júl. 2. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Atyaúristen! Te elolvastad amit írtál? 2 hete ismerkedtek, és már arról beszél, hogy idővel összeköltözne veled. Bugyis képet kér, egyébként leszar.

Hány éves vagy? 12?

2022. júl. 2. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen hagyd. Tipik komolytalan kretén. Azért mond/ ír neked olyanokat, hogy szívesen összeköltözne veled idővel, mert tudja, hogy arra vágysz, biztonságban érezd magad. Nem véletlen hozza fel újra meg újra a fehérneműs képet, az meg külön riasztó jelzés, ha emiatt képes összeveszni veled, mert azt sem tartja tiszteletben, hogy te ezt nem szeretnéd, miközben tulajdonképpen semmi energiát nem fektet abba, hogy jobban megismerjen. Plusz lehet nem is az, akinek kiadja magát, vagy éppen pont így gyűjti be a fehérneműs képeket. Menekülj, mert csak bántani fog. Velem megtörtént, nem is lett jó vége. Ha van eszed elkerülöd, még az előtt, hogy elkezdenél ragaszkodni hozzá jobban. Később sokkal nehezebb lesz hagyni.
2022. júl. 2. 16:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
19 vagy, de mintha 5 éves se lennél. Hogy lehet komolyan venni egy olyan suttyót, aki bugyis képet kér? Valami elképesztő mennyire alja szintet lőnek be egyesek.
2022. júl. 2. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lenne egy tippem, hogy valójában nem is az van a profil túloldalán, akit te hiszel. Ilyen tipik incel kamu profilnak hangzik. Ha mégsem, akkor szimplán kretén. Ilyen retardálttal ismerkedjen az, aki nem akar boldog lenni 🤷🏼‍♀️
2022. júl. 2. 16:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Valós profilja van,mivel az testvérem ismeri őt,szóval valós.
2022. júl. 2. 16:57
 6/13 anonim ***** válasza:

A testvéred nem tud róla információt adni Neked?

Garantálom, hogy azt tanácsolná, hogy hagyd őt, felejtsd el.

Én is ezt tanácsolom.

2022. júl. 2. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valós, de attól még egy manipulatív kretén.
2022. júl. 2. 18:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát nem mondtam neki hogy beszélünk, egy pár hónapja mondtam neki amikor bejelölt engem ismerősnek, és annyit mondott tesóm rá hogy ez egy utálatos nyálas pali. Beképzelt. De nem gondolta hogy majd mi beszélünk egymással mert akkor még én sem. Szóval még most nem tudja
2022. júl. 2. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Annál inkább fogadd el, amit a testvéred mondott róla!!!

Kell Neked egy ilyen ember?

2022. júl. 2. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet tesódnak is csapta a szelet. :D
2022. júl. 2. 19:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!