Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek a fiam barátnőjére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek a fiam barátnőjére féltékeny? Engedjem ezt el?

Figyelt kérdés

Közösen voltunk nyaralni a családunkkal. A lány 21 éves, nagyon szép és én most múltam 43. Nem tudom, hogy az zavar, hogy fiatalabb, feszesebb és nyilván észreveszi a férjem is vagy csak egy rossz érzés az egész, aminek az idő múlása az oka.

Másnál is előfordult hasonló?

Ez azért így meglehetősen nehéz lesz.

2022. júl. 1. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Vagy az anya dugná meg 🤣🤣
2022. júl. 1. 18:04
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Párod simán nyulhatna még olyan feszes testhez.. Ha akarna. Fe téged szeret, gondolom okkal. Ne keresd a hibát, ott ahol nincs..
2022. júl. 1. 18:28
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem értitek a kérdést. A kérdező arra féltékeny, hogy egy fiatal, feszes csaj milyen reakciót és gondolatokat vált ki a férjéből. Nyilván olyanokat, amilyeneket ő nem. Ezen nehéz túllépni, de túl kell.
2022. júl. 1. 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem hogy ezt az ostobaságot nő írta. Ez csak egy szimpla hergelés egy inceltől hogy szégyelljék magukat a "ronda öreg" nők.
2022. júl. 1. 18:50
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is ez a gyanum, mint 14-esnek. Hogy ezt a kérdést nem egy anyuka írta. Azt sem hiszem 14-essel ellentétbe hogy egy incel.

Szimplán csak azt gondolom hogy unatkozó nyári szünetes diákok.

2022. júl. 1. 19:06
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Hívd ki egy mindent eldöntő kick-box meccsre.
2022. júl. 2. 00:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát a fiad barátnője semmilyen gondolatot nem ébreszt benne. Ha mégis akkor szép emberhez mentél hozzá.

Más fiatal lányok talán, de gondolni szabad dolgokra.

2022. júl. 2. 00:59
 18/20 A kérdező kommentje:

13-asnak jött le szerintem, amit megpróbáltam megfogalmazni, köszönöm.

A gondolatrendőrség egy szép szó és azt hiszem, hogy így elöntött kicsit a szégyen. Nem akarok ilyen lenni,mert nyilván azt gondol mindenki, amit akar.

Egyébként magamnak is épp elég furcsa volt ez az érzés, fiatalabb korombam nem igazán érdekeltek ezek a dolgok, úgy látszik, hogy most kezdek rájönni, hogy nem leszek fiatalabb és butaságokkal telik meg a fejem.

Sajnálom, hogy azt hiszik, hogy szórakozok,sajnálatos, hogy a trollok miatt fel sem merül, hogy valakit tényleg komolyan aggaszt egy mások által értelmetlennek ítélt gondolat.

2022. júl. 2. 07:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

najó, nőként azt mondom, hogy értem mire gondolsz. de ez a probléma magadból ered. nehezen kezdünk barátkozni azzal, ha már nem vagyunk fiatal, hamvas testűek. de én pl. negyven évesen éreztem magam a legjobbnak. a pasiknak meg nem csak a testünk fontos. már legalább is azoknak, akiknek fontosak vagyunk. és a szexet is velünk élvezik, ha az jó együtt. az én pasim engem akar látni, pedig hidd el, hogy egyébként megnézi a jó csajokat.

szóval legyen önbizalmad!

2022. júl. 2. 08:20
 20/20 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó nem csak megnézi...
2022. júl. 2. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!