Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek a fiam barátnőjére féltékeny? Engedjem ezt el?
Közösen voltunk nyaralni a családunkkal. A lány 21 éves, nagyon szép és én most múltam 43. Nem tudom, hogy az zavar, hogy fiatalabb, feszesebb és nyilván észreveszi a férjem is vagy csak egy rossz érzés az egész, aminek az idő múlása az oka.
Másnál is előfordult hasonló?
Ez azért így meglehetősen nehéz lesz.

Nekem is ez a gyanum, mint 14-esnek. Hogy ezt a kérdést nem egy anyuka írta. Azt sem hiszem 14-essel ellentétbe hogy egy incel.
Szimplán csak azt gondolom hogy unatkozó nyári szünetes diákok.

Hát a fiad barátnője semmilyen gondolatot nem ébreszt benne. Ha mégis akkor szép emberhez mentél hozzá.
Más fiatal lányok talán, de gondolni szabad dolgokra.
13-asnak jött le szerintem, amit megpróbáltam megfogalmazni, köszönöm.
A gondolatrendőrség egy szép szó és azt hiszem, hogy így elöntött kicsit a szégyen. Nem akarok ilyen lenni,mert nyilván azt gondol mindenki, amit akar.
Egyébként magamnak is épp elég furcsa volt ez az érzés, fiatalabb korombam nem igazán érdekeltek ezek a dolgok, úgy látszik, hogy most kezdek rájönni, hogy nem leszek fiatalabb és butaságokkal telik meg a fejem.
Sajnálom, hogy azt hiszik, hogy szórakozok,sajnálatos, hogy a trollok miatt fel sem merül, hogy valakit tényleg komolyan aggaszt egy mások által értelmetlennek ítélt gondolat.

najó, nőként azt mondom, hogy értem mire gondolsz. de ez a probléma magadból ered. nehezen kezdünk barátkozni azzal, ha már nem vagyunk fiatal, hamvas testűek. de én pl. negyven évesen éreztem magam a legjobbnak. a pasiknak meg nem csak a testünk fontos. már legalább is azoknak, akiknek fontosak vagyunk. és a szexet is velünk élvezik, ha az jó együtt. az én pasim engem akar látni, pedig hidd el, hogy egyébként megnézi a jó csajokat.
szóval legyen önbizalmad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!