Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek a fiam barátnőjére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek a fiam barátnőjére féltékeny? Engedjem ezt el?

Figyelt kérdés

Közösen voltunk nyaralni a családunkkal. A lány 21 éves, nagyon szép és én most múltam 43. Nem tudom, hogy az zavar, hogy fiatalabb, feszesebb és nyilván észreveszi a férjem is vagy csak egy rossz érzés az egész, aminek az idő múlása az oka.

Másnál is előfordult hasonló?

Ez azért így meglehetősen nehéz lesz.

2022. júl. 1. 14:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

Valószínűleg minden egyben, amiket megemlítettél (nem hiába hoztad fel őket). Másrészről gyakori az is, hogy úgy érzi az anya hogy elveszik a fiát tőle, már nem ő a legfontosabb az életében.

Amolyan elmúlás, továbblépés érzés, mintha elhagynák. Pedig ez az élet rendje, egyébként meg úgysem lesznek sokáig együtt.

2022. júl. 1. 14:49
 2/20 anonim ***** válasza:
41%
Jeszusom most ez komoly a fiad barátnőjére vagy féltékeny?? Gondolkodj már ha a férjed valami feszesebre vágyik bisztos nem a fia barátnöjére hisz a lánya lehetne...
2022. júl. 1. 14:57
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
ez durva. eszembe nem jutna ilyen, pedig fiaim vannak
2022. júl. 1. 15:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább irigység. Ez van, nem lesz senki fiatalabb. Te is voltál 21, ő is lesz 43, kár ezen toporzékolni.

Ha meg a férjed szerinted tuti megnézte, mert bikiniben haverkodtatok, akkor más nőket is biztos észrevesz strandon vagy csak az utcán. Szerintem ennyi még nem jelent semmit. Biztos te is észreveszed a szép pasikat, sőt a jó nőket is akkor is, ha nem akarsz tőlük semmit. Csak hát más, ha egy félmeztelen tetszetős illető csak elsétál melletted, és más, ha odaült netán fürdőruhában ebédelni a családi nyaraláson. De ettől még mindig nem hiszem, hogy kikezdenének egymással.

2022. júl. 1. 15:59
 5/20 A kérdező kommentje:

Ezek szerint akkor velem van a baj. Azért mertem ide írni a kérdést, mert azt hittem, hogy másoknál is megfordul ez a fejekben.

Értem, hogy a fia barátnője meg a fiam barátnője, de mindeközben férfi is. Nem szerelemre és bármilyen aktusra gondoltam, de azt nehezen hiszem el, hogy egy férfi ne működjön férfiként.

Arra gondoltam, hogy talán a férjem is sajnálja, hogy ilyen fiatal testhez már nem nagyon nyúl.

2022. júl. 1. 16:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz köztük semmi, lehet, hogy nem fogalmaztam meg jól.
2022. júl. 1. 16:06
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Hát a férjed a fiatok barátnőjére nyáladzik, meg egyáltalán egy kiscsajra, aki a gyereke lehetne, az valóban gáz és undorító és neked ettől ne legyen kisebbség érzésed, nem te vagy ilyen gusztustalan.
2022. júl. 1. 16:08
 8/20 anonim ***** válasza:
74%
Értem, de ez már ilyen gondolatrendőrség színtű. Attól, hogy esélyesen füttyentett egyet magában, most mi változna? Csak az interneten is annyi csinos csaj jöhet vele szembe, akinél erre gondolhat, hogy bárcsak te vagy ő vagy mindketten fiatalabbak lennétek.
2022. júl. 1. 16:16
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
És te nem vágynál egy kisportolt 30-asra? Ne mondd hogy nem, nem hiszem el :) 40n
2022. júl. 1. 17:41
 10/20 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj, de mi a ...ról beszélsz? Milyen család az, ahol egyáltalán az felmerül, hogy az apa megdugná a fia barátnőjét? Milyen emberek vagytok ti???
2022. júl. 1. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!