Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek a fiam barátnőjére féltékeny? Engedjem ezt el?
Közösen voltunk nyaralni a családunkkal. A lány 21 éves, nagyon szép és én most múltam 43. Nem tudom, hogy az zavar, hogy fiatalabb, feszesebb és nyilván észreveszi a férjem is vagy csak egy rossz érzés az egész, aminek az idő múlása az oka.
Másnál is előfordult hasonló?
Ez azért így meglehetősen nehéz lesz.

Valószínűleg minden egyben, amiket megemlítettél (nem hiába hoztad fel őket). Másrészről gyakori az is, hogy úgy érzi az anya hogy elveszik a fiát tőle, már nem ő a legfontosabb az életében.
Amolyan elmúlás, továbblépés érzés, mintha elhagynák. Pedig ez az élet rendje, egyébként meg úgysem lesznek sokáig együtt.

Ez inkább irigység. Ez van, nem lesz senki fiatalabb. Te is voltál 21, ő is lesz 43, kár ezen toporzékolni.
Ha meg a férjed szerinted tuti megnézte, mert bikiniben haverkodtatok, akkor más nőket is biztos észrevesz strandon vagy csak az utcán. Szerintem ennyi még nem jelent semmit. Biztos te is észreveszed a szép pasikat, sőt a jó nőket is akkor is, ha nem akarsz tőlük semmit. Csak hát más, ha egy félmeztelen tetszetős illető csak elsétál melletted, és más, ha odaült netán fürdőruhában ebédelni a családi nyaraláson. De ettől még mindig nem hiszem, hogy kikezdenének egymással.
Ezek szerint akkor velem van a baj. Azért mertem ide írni a kérdést, mert azt hittem, hogy másoknál is megfordul ez a fejekben.
Értem, hogy a fia barátnője meg a fiam barátnője, de mindeközben férfi is. Nem szerelemre és bármilyen aktusra gondoltam, de azt nehezen hiszem el, hogy egy férfi ne működjön férfiként.
Arra gondoltam, hogy talán a férjem is sajnálja, hogy ilyen fiatal testhez már nem nagyon nyúl.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!