Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki után leskelődtek már, hogy viselte?
Tegnap este végeztem a munkahelyemen, és a kolléganőim megkérdezték hogy nincs-e kedvem beülni valamit meginni, amire kapásból nemet mondtam, mert a párommal megbeszéltük hogy találkozunk, de addig győzködtek hogy menni akartam. Pontos időpontot nem beszéltünk meg, csak nagyjából, így gondoltam ha szólok akkor még belefér. Azt mondták hogy csak fél óra, így arra kértem hogy jöjjön később egy picit, mert szeretnék elmenni velük, de nem húzom az időt, sietek. Azt mondta rendben, addig elmegy ide oda, és hívjam ha végeztem. Tudja hova szoktunk menni, pontosan melyik helyre, és megláttam hogy arra sétál kb 10-15 méterre, tehát nem a dolgára ment, hanem valószínű utánam nézett hogy ott vagyok-e, és biztos azokkal akikkel mondtam. Úgy tettem mintha nem láttam volna meg, de ideges lettem. Amikor találkoztunk azt mondta hogy a másik irányba parkolt, tehát dolga nem arra volt ahol én voltam. Iszonyatosan gyanakvó típus, pedig nem írkálok soha senkivel, nem járok el sehova, csak ritkán barátnőzni. Mindig oda megyek és azt csinálom amit mondok. Nagyon sokszor hív egy nap, leginkább videóhívásban és azt sok időre sokszor, még ha dolgozom akkor is néha előfordult. Ha mondom neki hogy ne hívjon mert ezt vagy azt akarok csinálni itthon, és megbeszéljük mikor hívjon, akkor előtte már jóval hív. Ha nem ér el videóhívásban akkor telefonon hívogat. Amikor barátnőmmel mentünk, azt bejelentettem neki előtte egy jó héttel, akkor azt mondta rendben, csak szóljak mikor hol vagyok, küldjek képet a helyről ahova megyünk, magamról, de úgy is hív videóhívásban. Mondtam rendben, hívott is vagy 3x. Ezeket én ellenőrzésnek érzem, nyomásnak, megfojtásnak, ő meg aggódásnak, féltésnek. Ez még nagyon nagyon friss kapcsolat, nem vagyunk már tizenévesek, de félek hogy eldurvul, ha már most ilyen akkor mi lesz később. Viszonylag sokat beszél nekem a megcsalásról, és arról is sokat mesélt hogy őt hogyan csalták meg páran. Felkészített, hogy ha úgy érzi nincs rendben valami akkor utánam fog nézni, de nem ő, hanem hogy észre se vegyem, valakit utánam fog küldeni, aki csekkolja hogy van-e valakim, és nincs megbocsátás ha igen. Ugyan ezt csinálta az exeinél is. Azt mondta hogy ha őt megcsalják akkor bosszút áll, lejáratja az ismerősei előtt, mindenkinek elmondja hogy megcsalta a párja, és úgy lejáratja hogy még beszélni se akarjanak vele. Én erre csak azt mondtam hogy kicsinyesnek tartom ezt. Okot ugyan semmire se adok, mégis ilyeneket beszél, úgy érzem ellenőrizni akar, ezért van ez a rengeteg videóhívás és telefonálás. Unom hogy nem tudok egy napot se eltölteni csak egyedül, anélkül hogy vele vagy bárkivel beszéljek, mert mennie kell a videózásnak, vagy a telefonnak a fülemen kell lennie 0-24, mikor amúgy is utálok telefonálni. Az megint a plafonra visz, hogy téma nincs vagy kevés, csak videózzunk és hallgassuk a csendet, de ugyan ez van ha együtt vagyunk. Sokszor inkább olvasnék, nézném a tévét, hallgatnék zenét, főznék, takarítanék, de nem tudok ha örökké lefoglal mert hív. Nem mondtam neki hogy ezt betegesnek tartom, hogy nekem ez sok, megsérteni nem akarom, nehogy rosszul jöjjek ki belőle és méginkább gyanakodjon a semmire. Azt csak nem mondhatom, hogy hagyjál már békén, és ne csak egy órára, de ki se bírja. Ha egyedül vagyok hamar elröppen egy két óra, és engem boldoggá tesz ha egyedül lehetek, legalább néha.
Egyébként egy nagyon rendes ember, tényleg társként viselkedik és helyt áll.

Az a baj, hogy ha friss kapcsolatba ezt csinálja csak rosszabb lesz. Nem fogod bírni. Lehet rendes, aranyos, de sajnos szakítani kell vele.
Anyukámnak jelentkeztem be tizenévesen képekkel, nem a páromnak... Azért ha otthon vagy és akkor is videó hivásozni kell az már nem féltés és aggódás. Ez nagyon mérgező, és hamar ki fogsz készülni idegileg

Jééézusom!😂
Nagyon rendes ember????
Amiket leírtál, egyenként is red flagek, nemhogy összességében!
Nagyon para!!!
És ahogy írtál róla meg az egyedüllétről, szerintem egyértelmű, hogy offolnod kéne. Ő egy energiavámpír, aki rád telepszik és kontrollálgatni próbál.
Erre vàgysz??? Mert ennèl rosszabb lesz csak.
Meg mi az, hogy fenyeget, hogy lejárat???
Úgy b@sznám ki, hogy lába nem érné a földet. Ez egy pondró, már ne haragudj.
Volt ilyen exem. Szóltam, hogy fejezze be, utána repült.
Azérz elképesztő, hogy mennyire nem látod a fától az erdőt…
Mi kéne, hogy ràjöjj, ez egy beteg f@sz?

Ez ultragáz.
De hát ha ő egy nagyon rendes ember, nincs mit tenni.

Nagyon gáz.
Szerintem is szakítani kellene vele. Reménytelen, hogy jó irányba változzon, erre ne is számíts. Nem, nem fogod megváltoztatni, és nem is fog magától megváltozni, akármit ígér is, legfeljebb aljasabb módon kontrollál.
A kontrollmániások, ilyen extraféltékenyek szinte mindig bántalmazók egy komolyabb kapcsolatban, és gondolom, ezt nagyon nem akarod.
És nem csak a fizikai bántalmazás a bántalmazás, hanem a lelki terror is, és ez valahol már az: "figyellek, féljél, mert megbosszulom, ha nem engedelmeskedsz".
És természetesen övé mindenben az utolsó szó is, gondolom.
Az ilyenek szépen fokozatosan egyre több dologba szólnak bele, mire költs, mire ne... kivel tarthatod a kapcsolatot, kivel nem, mert rossz hatással van rád...
Én a helyedben kerek perec megmondanám neki, hogy szakítok vele, a szakító ok a túlzott féltékenység, kontrollmánia, amire egyébként nem volt semmi oka.
Ja és bónusz: úgy ment bele új kapcsolatba veled, hogy nem dolgozta fel, érzelmileg nem zárta le egészséges módon a korábbi kapcsolatát.
Nem hisz neked (bizonyítanod kell, hogy valóban ott vagy-e, ahol vagy, de ez sem elég)
Nem, nem fog megávltozni, akárhogy ígérgeti, esküdözik. Lehet, hogy egy ideig lazít a gyeplőn, de ha újra nyeregben érzi magát, akkor szorosabbra fogja.
Semmiképpen ne adj új - utolsó esélyt neki.
Azonnal tiltsd le még a jelenlétében, hogy lássa, már csak azért is, hogy kevesebb ismerősödet találja meg a facebookon, vagy akárhol.
És világosítsd fel, hogy nem lesztek ti már soha egy pár, reménytelen, és haszontalan üldöznie, bosszút állnia, főleg, mivel ő rontotta el.
Ajánld, hogy menjen el pszichológushoz, de csak azért, mert jót akarsz neki, és a nőtársaidnak, a továbbiakban nincs közöd hozzá.
Azt is elmondanám, hogy a szakítás már megvan, az, hogy ez viszonylag szépen történik-e, vagy nem, azon múlik, hogy ő milyen.
Nem tudom, hogy együtt laktok-e, vagy mennyi cuccod van nála, ő lakik-e nálad, stb. de lehetőleg azonnal cuccolj el, ha nála vagy, és vidd el te is hozzá a nálad lévő cuccait. A barátnőd, stb. várjon meg lent, mert lehet, hogy bekattan nála valami, és nem engedne el különben, vagy jobban erősködne.
Ha agresszíven lépne fel, akkor emlékeztesd, hogy a barátnőd vagy akárki vár lent kocsival, és tudják, hogy hol vagy, ne legyen már hülye.
Nyilván ha az apád van veled, az még annál is jobb, mert mégis csak egy férfi, és a cuccolásban is tudna segíteni.

Ill. egyszerűbb, ha már akkor kicuccolsz, amikor nincs otthon, ill. viszed át az ő cuccait, és már csak a szakítás kimondása marad.
Remélem, hogy nem a te lakásodban laktok, ill. az ő nevén van az albérlet.

Te jó ég, menekülj mert ez nem normális. 6-os nagyon jókat írt, hidd el nem viccből figyelmeztetünk!
Nekem is volt hasonló exem, csak pár hónapig voltunk együtt mert ő is állandóan ellenőrizni próbált, képeket kért, ugyanezeket mondta, hogy ha kiderülne hogy megcsalok, tönkretenne és lejáratna mindenki előtt. Ezt meguntam és otthagytam. Szerinted mit csinált? Meghibbant, hogy biztos azért szakítok mert mégis megcsaltam. Mindenkinek szidott engem, a munkahelyem facebook oldalára a véleményekhez is odaírta, hogy k*rvákat alkalmaz, micsoda szenny hely...
Ezek beteg emberek, el kell kerülni őket jó messzire és utána még figyelmesebben szűrni, kivel állunk szóba.

Nagyon rendes ember😂
Ja, a legrendesebb pszichopata. Te egyszerre vagy vak és süket? Hogy nem veszed észre, hogy mennyire beteg kapcsolatban vagy?

Azt mondja, hogy félt, és azért ellenőríz, kontrollál, korlátoz...
Ja aztán meg szeretetből ver meg egy kicsit úgy, hogy eltörjön minden csontod, ha már elmélyült a kapcsolat.
Mondjuk, mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit hagy, te se vagy százas...
Nekem mondjon olyat, hogy fényképezzem le, hogy hol vagyok, mert nem hiszi el, úgy dobnám, mint annak a rendje.
A sok telefont se hagynám neki, pláne, ha nincs mondanivaló, csak a kontroll miatt. Ill. hívjon, nem veszem fel, és ha nem nyugszik, akkor meg is mondom, hogy oka van, hogy nem veszem fel, és lenémítom.
De eddig se mennék el, csak akkor, ha valamiért vonzana ez a dedós szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!