Voltak olyan lakótársaitok kollégiumban, akik esténként az ajtótok előtt viháncoltak meg leskelődtek?
Koliban ez gondolom nem meglepő dolog, vannak ilyen állatfajták. Viszont mikor ezt két, közel 30 éves nőszemély műveli, az elég idegtépő tud lenni... Minden este az ajtóm elé osonnak, hallatszik ahogy sutyorognak meg vihognak közben, és leskelődnek. Komolyan, miért kell ezt? Felnőtt emberek vagyunk... Legalábbis jó lenne, ha ők is azok lennének. Külön-külön egyébként viszonylag értelmes mindkét nő, de mikor együtt vannak, akkor fájdalmasan idiótán viselkednek.
Ha valakinek van hasonló tapasztalata, írja le nyugodtan, de akár ötletet is szívesen fogadok, hogy mit lehet kezdeni az ilyenekkel... Egyébként rettentően hangosak, zajosak, egyszersmind idegesítőek. Utálok velük lakni. Csak ebben a tanévben kell szerencsére, de legszívesebben már most megszabadulnék tőlük.
Jól néznek ki?
Ha igen, én megkúrnám őket
1-es vagyok:
Akkor mondd meg nekik, hogy menjenek el, ha nem teszik, akkor förmedj rájuk, hogy húzzanak a p***ába, nálam, ha ilyesmi van mindig beválik, de talán csak azért mert én komolyan felidegesítem magam mindenféle apró fhasszságon is :D
A megszégyenítés a legcélravezetőbb.
Amikor társaságban vagytok, igen nyugodt hangnemben, érdeklődj az iránt, hogy meséljék el, mire kíváncsiak. Talán ha egyenesen megkérdezik, ki tudod elégíteni a kíváncsiságukat, nem kell ajtó előtt hallgatózva nevetségessé tenni magukat.
De csak akkor az igazi, ha fölényesen, kifejezetten nyugodtan képes vagy ezt megkérdezni tőlük.
Ha felidegesíted magad, éppen hogy ők érik el a céljukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!