Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg van vagy volt valaha szeretőd?
#13!#14! Mindjárt kiderül, hogy a hűség valami úri huncutság😂
Nem a #11 vagyok, nem álszenteskedem. Nekem is volt, pont addig, amíg megoldottam a lakhatási gondokat, de azért ne essünk már át a ló túloldalára.
#16! Mivel te nem írtál konkrétumot, azt nyilván nem tudom, hogy neked mitől kötelező gerinctelennek lenni. A #14 hivatkozott lakhatásra, az neki szólt. Jelezvén, hogy 1. nem a 11 vagyok, mielőtt összekevernétek vele, mert rá reagáltatok, tehát logikus lenne, hogy ő reagál viszont rátok, 2. Nem vagyok álszent, mint írtam, én is léptem már félre, tudom, hogy mindig van valami kiváltó ok, de veled ellentétben, tisztában vagyok vele, hogy bármilyen okból is történik, gerinctelenség. Igen, én is az voltam.
"Kívánom neked, hogy kerülj Te is hasonló szituba, és majd akkor gondold át, hogy van-e/maradt-e gerinced." Na, ez az önsajnaltatás gusztustalan 🤮 Nem, olyan helyzet nincs, ahol KÖTELEZŐ félredugni. Olyan van, hogy azt választod, mert gerinctelen vagy. Nincs azzal gond, csak vállald fel, mert az, gerinctelenség, bármilyen okból is történik.
#18! Értem én, én is a szerelmet választanám, de felvállalva. A szerelmet és magamat is megtisztelve ezzel. A szerelemnek nem szükségszerű velejárója a gerinctelenség. A csalással nem csak a párod árulod el, hanem a szerelmed is, ami nálam nem fér bele. Pont azért, mert értékesnek tartom, mint "ajándék", nem csinálok belőle moslékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!