Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha ezért megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha ezért megy tönkre egy ismerkedés? 🤮

Figyelt kérdés
Az egyik fél nyomozóként dolgozik (nő) a pasi más, lényegtelen. A nyomozó nő látott már ezt-azt így sokkal óvatosabb egy átlagembernél. A pasit már a kezdetekben feidegelte a nő bizalmatlansága de nem volt képes felfogni, hogy ez azért van mert ilyen világot élünk. A nőnek meg tök természetes volt, hogy lecsekkolgatta.
2022. jún. 29. 12:41
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer "nyomoztam", mikor idegen autót láttam az akkori párom (nő) háza előtt. Aztán tök véletlen kiderítettem, hogy az autó a harmadik félé. A párom természetesen fel sem hozta, hogy akkor járt nála bárki, bármilyen céllal is.

Azóta azt mondom, a gyanakvás egészséges.

2022. jún. 29. 13:01
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus vagyok, mégsem elemezgetem a randipartnerem...

Azt sem gondolom, hogy egy orvos ct-re küldi a párját egy keményebb szex után, csak azért, mert látott már ezt-azt.

Ez döntés kérdése, de könnyű a szakmai ártalomra fogni a paranoiát.

2022. jún. 29. 13:01
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Imserkedesi szakaszban sincs semmi kozod a masik telefonjahoz.

Kaocsolatban van kozod csak ahhoz ami teged is erint.

2022. jún. 29. 13:02
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
8: egy kvázi idegennek rohadtul nem adnám oda a telefonom... ez nem annak a kérdése, hogy én mennyire vagyok megbízható, hanem pont azé, hogy ismerjük meg egymást előtte, és beszélgetések során, nem úgy, hogy illegálisan meg a háta mögött lemeózom (az még oké, ha nyilvános dolgokat megnézek róla)... mert simán lehet, hogy végignézi a haverjaimmal való beszélgetést Juci barátnőm intim gombájáról meg a lakásbiztosításomról az infókat. Más telefonjában nem turkálunk, ilyen dolgok miatt. Vannak dolgok, amik magánügyek. Ha ezt nem bírod tiszteletben tartani, tartsál kutyát és menj el prostihoz, mindenki jobban jár vele.
2022. jún. 29. 13:05
 15/47 A kérdező kommentje:
Azaz, paranoia. A pasi ezt mondta rám, aztán mondtam is neki, hogy akkor ez ennyi volt. De szerintem őt se zavarta, ahhoz képést, hogy brutál jól éreztük magunkat. Szerintem gyenge jellem.
2022. jún. 29. 13:06
 16/47 A kérdező kommentje:
Nem is az első randi során kérnék el egy telefont, illetve nem kell mindent részletesen elolvasni. Csak nagyjából átfutni.
2022. jún. 29. 13:07
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

15

Szerintem meg nehézségekkel küzdesz...

2022. jún. 29. 13:07
 18/47 A kérdező kommentje:

17

🤷😉

2022. jún. 29. 13:10
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

"rendorsegi anyagaimban sem turkál."

Pff....ez nagyon gáz. Én biztosan nem szavaznék neked bizalmat 1 másodpercig sem. Nem hiszek a megváltoztam c. hülyeségben.

2022. jún. 29. 13:16
 20/47 anonim ***** válasza:
80%

Hú, itt te vagy nagyon gáz. Én meg pedagógusként minden nap átveszem a pasimmal a szorzótáblát, mert láttam már ezt-azt😂

Most belegondoltam amúgy, nagyon vicces világ lenne, ha mindenki átültetné a kapcsolataiba a munkáját.

Nem, nem más, hogy te nyomozó vagy. Tök ugyanolyan munka, mint a többi. A vízimentő se ad úszógumit a 40 éves, úszni tudó feleségére a strandmedencében, csak azért, mert látott már ezt-azt🤦🏽‍♀️

2022. jún. 29. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!