Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha ezért megy tönkre egy ismerkedés? 🤮

Én egyszer "nyomoztam", mikor idegen autót láttam az akkori párom (nő) háza előtt. Aztán tök véletlen kiderítettem, hogy az autó a harmadik félé. A párom természetesen fel sem hozta, hogy akkor járt nála bárki, bármilyen céllal is.
Azóta azt mondom, a gyanakvás egészséges.

Pszichológus vagyok, mégsem elemezgetem a randipartnerem...
Azt sem gondolom, hogy egy orvos ct-re küldi a párját egy keményebb szex után, csak azért, mert látott már ezt-azt.
Ez döntés kérdése, de könnyű a szakmai ártalomra fogni a paranoiát.

Imserkedesi szakaszban sincs semmi kozod a masik telefonjahoz.
Kaocsolatban van kozod csak ahhoz ami teged is erint.

15
Szerintem meg nehézségekkel küzdesz...
17
🤷😉

"rendorsegi anyagaimban sem turkál."
Pff....ez nagyon gáz. Én biztosan nem szavaznék neked bizalmat 1 másodpercig sem. Nem hiszek a megváltoztam c. hülyeségben.

Hú, itt te vagy nagyon gáz. Én meg pedagógusként minden nap átveszem a pasimmal a szorzótáblát, mert láttam már ezt-azt😂
Most belegondoltam amúgy, nagyon vicces világ lenne, ha mindenki átültetné a kapcsolataiba a munkáját.
Nem, nem más, hogy te nyomozó vagy. Tök ugyanolyan munka, mint a többi. A vízimentő se ad úszógumit a 40 éves, úszni tudó feleségére a strandmedencében, csak azért, mert látott már ezt-azt🤦🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!