Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha ezért megy tönkre egy ismerkedés? 🤮
Normális ember szerintem ezt megérthetné..
fő az óvatosság, elsődleges szempont saját magunk biztonsága.

Exem volt ilyen nyomozos.
Soha nem kerdezett soha nem olt nyilt hanem a hátam mögött sunyiban szerzett rolam infokat.
Nekem ez volt hányinger.
Hogy lehet igy állni egy kapcsolathoz hogy aljas módon lesegetjuk nyomozzuk sunyiban az infokat keresve valami sz.rt rola?
A mostani barátommal még facen sem vagyunk lesz.rja azt is ha barki bármit mind rolam a hátam mögött, akármilyen hírem van, rendorsegi anyagaimban sem turkál.
Mindent megbeszélunk hisz bízik bennem.
Az előítélkezések hogy en rossz aljas lennék vagy aljadék hűtlen az nekem is rosszul esne.

Plusz ahhoz képest hogy exem nem bizott bennem es mindenáron akart volna rolam vmi mocskosat találni, megesett az hogy amikor a hátam mögött állt en nem tudtam es letette mellettem hirtelen a kezét, reflexbol valahogy arra asszociáltak hogy jaj meg akar ütni.
Na ezen honapokig fennakadt hogy minek képzelem én őt vmi nőverőnek??
Na es ki beszél? Aki tele van rolam undorito feltételezésekkel es nyomoz sunyiban utánam.
(1.)

A bizalmatlanság, feltetelezesek, előítéletek nagyban sértő is lehet. Nem kell olyannal foglalkozni akire azt hiszed rossz gaz aljas szemétláda.
Az számít amit neked nyujt a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!