Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha ezért megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha ezért megy tönkre egy ismerkedés? 🤮

Figyelt kérdés
Az egyik fél nyomozóként dolgozik (nő) a pasi más, lényegtelen. A nyomozó nő látott már ezt-azt így sokkal óvatosabb egy átlagembernél. A pasit már a kezdetekben feidegelte a nő bizalmatlansága de nem volt képes felfogni, hogy ez azért van mert ilyen világot élünk. A nőnek meg tök természetes volt, hogy lecsekkolgatta.
2022. jún. 29. 12:41
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:

Normális ember szerintem ezt megérthetné..

fő az óvatosság, elsődleges szempont saját magunk biztonsága.

2022. jún. 29. 12:41
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
És ezért miért kell hányni?
2022. jún. 29. 12:42
 3/47 anonim ***** válasza:
89%

Exem volt ilyen nyomozos.

Soha nem kerdezett soha nem olt nyilt hanem a hátam mögött sunyiban szerzett rolam infokat.

Nekem ez volt hányinger.

Hogy lehet igy állni egy kapcsolathoz hogy aljas módon lesegetjuk nyomozzuk sunyiban az infokat keresve valami sz.rt rola?

A mostani barátommal még facen sem vagyunk lesz.rja azt is ha barki bármit mind rolam a hátam mögött, akármilyen hírem van, rendorsegi anyagaimban sem turkál.

Mindent megbeszélunk hisz bízik bennem.

Az előítélkezések hogy en rossz aljas lennék vagy aljadék hűtlen az nekem is rosszul esne.

2022. jún. 29. 12:46
 4/47 anonim ***** válasza:
100%

Plusz ahhoz képest hogy exem nem bizott bennem es mindenáron akart volna rolam vmi mocskosat találni, megesett az hogy amikor a hátam mögött állt en nem tudtam es letette mellettem hirtelen a kezét, reflexbol valahogy arra asszociáltak hogy jaj meg akar ütni.

Na ezen honapokig fennakadt hogy minek képzelem én őt vmi nőverőnek??

Na es ki beszél? Aki tele van rolam undorito feltételezésekkel es nyomoz sunyiban utánam.

(1.)

2022. jún. 29. 12:51
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
*asszociáltam
2022. jún. 29. 12:52
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy csak arról van szó, hogy puszira nem hisz el mindent, vagy arról, hogy illegálisan keres róla adatbázisban infókat vagy elcsórja a telefonját aztán végignézegeti... van, ami tényleg érthető, van, ami viszont túlzott bizalmatlankodás és a másik intimszférájának, magánügyeinek a megsértése.
2022. jún. 29. 12:53
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is undorító az ember háta mögött nyomozgatni. Mindig vannak rosszindulatú emberek, akik örömmel állítanak negatív dolgot bárkiről még akkor is, ha az nem igaz.
2022. jún. 29. 12:55
 8/47 A kérdező kommentje:
Bocs, de sose lehetünk elég óvatosak. Én simán oddaadnám egy kvázi idegennek ha ismerkedek vele a telefonom, anélkül mégis honnét tudná ki vagyok? Aki ezt nem érti meg, az rhadt naiv. De úgy látszik valóban ezt csak az érti meg, aki ebben dolgozik.
2022. jún. 29. 12:57
 9/47 A kérdező kommentje:
Itt az ismerkedési szakaszról beszélek, nem arról, hogy folyamatosan nyomozgatunk a párunk után.
2022. jún. 29. 12:59
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

A bizalmatlanság, feltetelezesek, előítéletek nagyban sértő is lehet. Nem kell olyannal foglalkozni akire azt hiszed rossz gaz aljas szemétláda.

Az számít amit neked nyujt a kapcsolatban.

2022. jún. 29. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!