Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szerelmes belém a legjobb barátom.19/L

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok.Nemrég a legjobb barátom bevallotta,hogy szerelmes belém.Teljesen lesokkolt.Eddig azt hittem, hogy fiú és lány között lehet barátság,de tévedtem.Normális válaszokat!
2010. szept. 20. 14:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Közöld vele a tényeket és döntsön ő.
2010. szept. 20. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:

17:39-nek

Rólad is lerí,hogy egyrészt vagy nem vagy lány, vagy nem voltál még ilyen helyzetben... hát ennyit erről nem is ismered amiről írsz.

2010. szept. 20. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet barátság férfi és nő között. A kérdés csupán az, hogy előtte, vagy utána? :-D De a viccet félre téve...

Azt vettem észre, hogy a csajok többségénél nehezebben vált át szerelembe egy barátság, viszont a srácok jobban külön tudják választani az érzelmeket a szexualitástól.

Lehet, hogy pont itt a bibi? Hogy ösztönösen azt hinné a nő, hogy elhidegülne a másik fél, csupán csak mást szeretne tőle és minden eddigi barátságot elvesztene...

Logikátlan. Amúgy pedig a kocka el van vetve.

Egyébként a nők többségében alapvetően benne van, hogy azt a pasit is próbálják elcsábítani, akitől esetleg semmit sem akarnak "úgy". Biztonságérzetet ad, hogyha többet tud válogatni. Főleg ha olyat tud, aki akkor is mellette fog maradni, ha ő mást választ magának. Így ott lehet a talonban.

Azt tapasztaltam, hogy az érettebb emberek belemennek barátság mellett (?néhai?) szexuális kapcsolatba is, viszont azok jobban tudják ezt kezelni és kontrollálni. (és az még az ELEJÉN nem a szerelemről szól :-D)

Egyébként mi az akadálya? Megijedtél tőle? Valami megváltozott a szokásostól és nem tudod hova tenni?

Valószínűleg azért jó barátod, mert olyan tulajdonságokkal bír, hogy ezt kiérdemelte.

Akkor hol a gond? Hiányzik belőle egy csomó olyan "erény" ami kéne belé? Pl. elképzelt jó tulajdonságok, bunkóság, meg hogy leszarjon és játsszon veled, amikért bármelyik csaj él és hal bizonyos határokon belül ebben a korban, aztán majd kinövik... (de nem teljesen, mert... mintha ide írtam volna egy ilyesmi hozzászólást valamikor... MEGVAN!:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

itt pedig a 05-19 20:02-es hozzászólás)

Nem pont erről szól, de a lényegét ki lehet hámozni a hozzászólásomnak.

2010. szept. 20. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Előző hozzászóló vagyok. Egyébként én is voltam úgy, hogy nem szerettem volna a szó szoros értelmében elbszni a barátságomat egy lánnyal.
2010. szept. 20. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:

20:28-as:

Rólad meg az, hogy fiatal vagy és tapasztalatlan. Tudom, miről beszélek, és épp ezért írtam, amit írtam. Az "elrontani egy kapcsolattal" pedig azért irdatlan nagy baromság továbbra is, mert értelmes embereknél az ilyesmi eleve kizárt. Első kedvesem pl. lánybarátomból lett barátnőm, de aztán szétmentünk, viszont voltunk elég felnőttek ahhoz, hogy civilizáltan kezeljük a dolgot, és a mai napig barátok vagyunk, holott időközben meg is nősültem.

Tanulság: értelmes fiú és értelmes lány közti barátságot NEM LEHET "elrontani egy kapcsolattal". Ezért aki ezt mondja a barátjának, az ezzel mélységesen megalázza az illetőt, lévén azt jelzi felé, hogy nem tekinti eléggé felnőttnek/értelmesnek ahhoz, hogy egy esetleges szakítást túlélhessen a "barátságuk" (plusz amellett azt is mutatja, hogy az a "barátság" sem az igazi).

Ha nem tetszik, azt nyugodtan meg lehet mondani, azzal semmi gond nincs, de ez a "ne rontsuk el", ez mindennek a legalja, ezt nem kell belevenni. Ennyi az egész.

(17:39)

2010. szept. 20. 22:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Mikor meg akartam vele beszélni a dolgot,nem akart velem szóba állni...Mi történhetett?
2010. okt. 5. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:

mi... az hogy megsértődött , azt hitte hogy te is úgy fogsz érezni iránta mint ő irántad.

most ennek csak "örülhetsz" ha nem akar veled beszélni akkor ezzel jól jártál ,hisz te is azt tervezted hogy megszakítod vele a kapcsolatodat.

2010. okt. 5. 12:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Biztosan elbízta magát, és téged hibáztat, amiért egyértelmű jeleket képzelt a barátságodba.
2010. okt. 5. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!