Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szerelmes belém a legjobb barátom.19/L

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok.Nemrég a legjobb barátom bevallotta,hogy szerelmes belém.Teljesen lesokkolt.Eddig azt hittem, hogy fiú és lány között lehet barátság,de tévedtem.Normális válaszokat!
2010. szept. 20. 14:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%

miért, eddig mit képzeltél?

egy 19 éves lánynak nincsenek önzetlen fiúbarátai.

elárulom, a többi ilyen is szerelmes beléd

2010. szept. 20. 14:50
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Attól félek az én legjobb barátom is szerelmes belém :s nem tudom még biztosan de elkezdte mondani hogy milyen szép vagyok, és meg akarta fogni a kezem. De én nem örülök ennek annyira, mert így könnyen elveszíthetem a barátságát és Ő nagyon fontos nekem!
2010. szept. 20. 14:55
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Alapvetően lehet, csak akkor rengenek meg az esélyek, ha tetszel is az adott fiúnak.

Itt azonban a fő kérdés inkább az, hogy mi a bajod azzal, hogy szeret? Ha eddig barátok voltatok, akkor nyilván jól megvagytok és jól kijöttök egymással, márpedig ez a legfontosabb egy biztos és jólműködő kapcsolathoz.

2010. szept. 20. 14:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Második, akkor neked is szól, amit írtam. (Harmadik)
2010. szept. 20. 14:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát előtted egy könnyű út ugyanis a fiúknál nem létezik fiú-lány barátság! A fiúk vagy szexuális partnerként tekint a lányokra vagy nem foglalkozik azzal aki nem tetszik neki!Ha már a barátnőjének gondol(barátilag) akkor akar valamit! De mivel a legjobb barátodról van szó ezért mindenképpen mond meg neki hogy te csak a barátja vagy! De ha akár tetszhet is neked hats rá!
2010. szept. 20. 15:45
 6/18 A kérdező kommentje:
Csak a barátom,én nem szeretem őt :( úgy érzem igy megromlott a kapcsolatom vele, már nem tudok úgy viselkedni vele mint eddig :( megszakitsam vele a kapcsolatot vagy próbáljuk meg helyre hozni?
2010. szept. 20. 15:55
 7/18 anonim ***** válasza:

"úgy érzem igy megromlott a kapcsolatom vele, már nem tudok úgy viselkedni vele mint eddig"

Ez így elég általános. Konkrétabban ez mit jelent?

2010. szept. 20. 16:40
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem helyre lehet hozni!

Mondd meg neki, hogy nem ér annyit ez a barátság, hogy elrontsátok egy kapcsolattal...

Ha csak azért barátkozott veled, hogy megkapjon, az hamar kiderül és akkor már nem lesz a barátod többé -.-"

2010. szept. 20. 16:50
 9/18 anonim ***** válasza:

"Mondd meg neki, hogy nem ér annyit ez a barátság, hogy elrontsátok egy kapcsolattal... "

Már bocs, de ez a legidiótább szöveg. Kb. olyan, mint fordított esetben a "Kő' kóla?".

Akkor már inkább csak annyit mondjon, hogy nem szereti és slussz.

2010. szept. 20. 17:39
 10/18 anonim válasza:

szia

Ismered a srácot elég jól, elvégre a legjobb barátod, gondolom sejted, mire mit reagálna. Muszáj vele beszélned, de nem mindegy mit fogsz neki mondani. Én biztos megmondanám neki, hogy a legjobb barátom, de nem több. Továbbá azt is meg lehet ezután beszélni vele, hogy megéri-e ezért elrontani egy barátságot, mert ez neked sem jó így. Ha meg nem bírja elviselni és fontos neked akkor ezt éreztesd is vele és ha kell menj te utána. Nyilván egy csalódás, nem könnyű feldolgozni, de az érzelmek lecsillapodása után meg kell értenie.

18/F

2010. szept. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!