Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elmondani egy nős férfinak azt, hogy szerelmes vagyok belé?
Ha egymás közelében vagyunk,folyton bizsereg köztünk a levegő,le nem vesszük egymásról a szemünket stb...tehát még adja is alám a lovat...közben a szívem majd megszakad hogy nem lehet az enyém...jön a Karácsony meg minden,és nagyon boldogtalannak és magányosnak érzem magam,nem sok választ el attól hogy megmondjam neki...csak félek hogy elijesztem...pedig én már attól is boldog lennék,ha csak egy éjszakára kellenék neki...tudom-tudom,nem vagyok normális...de egyszerűen nem tudom elfelejteni őt!
Mit tanácsoltok,hogyan adjam a tudtára? Jó barátságban vagyunk,beszélőviszony, mindenről beszéálünk csak erről nem...pedig nyilvánvalóan jelez felém mindig,mikor más nem látja...szóval nem tudom.Hogyan gyűjtsek bátorságot?
Bocs,ha kicsit hosszú lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!