Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elmondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elmondani egy nős férfinak azt, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Ha egymás közelében vagyunk,folyton bizsereg köztünk a levegő,le nem vesszük egymásról a szemünket stb...tehát még adja is alám a lovat...közben a szívem majd megszakad hogy nem lehet az enyém...jön a Karácsony meg minden,és nagyon boldogtalannak és magányosnak érzem magam,nem sok választ el attól hogy megmondjam neki...csak félek hogy elijesztem...pedig én már attól is boldog lennék,ha csak egy éjszakára kellenék neki...tudom-tudom,nem vagyok normális...de egyszerűen nem tudom elfelejteni őt!

Mit tanácsoltok,hogyan adjam a tudtára? Jó barátságban vagyunk,beszélőviszony, mindenről beszéálünk csak erről nem...pedig nyilvánvalóan jelez felém mindig,mikor más nem látja...szóval nem tudom.Hogyan gyűjtsek bátorságot?

Bocs,ha kicsit hosszú lett! :)

2008. dec. 19. 23:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszi a segítséget! :)) Hát,asszem tényleg hagyom most békén,különben is eléggé besűrűsödött az életem,van más dolgom is mint hogy ezen keseregjek...:) Igazatok van...ha akar vmit,majd lép! Én befejeztem a "nyomulást".
2009. febr. 3. 17:28
 22/24 anonim válasza:
Szerintem ez a legjobb amit tehetsz, hidd el! Bár nem tudom milyen az amikor valami nem történik meg, nem kezdődik el és azon jár az eszed egyfolytában, biztos az is rossz nagyon. De ha elkezdődik (sajnos tapasztalatból mondom) és érzelem is van benne, márpedig a Te esetedben ugye van, utána megszakad a szíved ahányszor csak látod vagy nem látod. :(
2009. febr. 23. 10:09
 23/24 anonim ***** válasza:
ne mondd el! semmiképp, csak ha együtt tudsz majd élni azzal a gondolattal, h tönkretettél egy egész családod, a gyerekek ilyen családmodell alapján torzulnak. nem vagy r#banc? annak is örülnél, ha egy éjszakára jó lennél nála! ez szted mi ha nem punciviszketés?! keress szabad emberkéket, ne tegyél tönkre egy családod. egy kicsit rossz lesz neked, de inkább ez, mint azzal a tudattal élni életed végéig, h a gyerekek egy olyan apával élnek együtt hétvégénként, aki azért vált el anyukától, mert egy csajnak f@szhiánya volt, már bocs a kifejezésért, de az írásodból ez így van...
2010. jan. 29. 19:55
 24/24 anonim ***** válasza:
SE-HOOOOOOGY!
2010. jan. 29. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!