Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 20 évesen egy 14 éves lányba vagyok szerelmes? Nem merem neki elmondani, mert félek h kiközösitenének v ilyesmi. Mit tegyek?
Szerintetek gáz ha 20 évesen egy 14 éves lányba vagyok szerelmes?Nem merem neki elmondani, mert félek h kiközösitenének v ilyesmi.
Mit tegyek?
hát bmeg -.- Ez már am megrontás viccen kívül.
Nemigaz h nincs a te korosztálydoban....
Ne rontsd meg a kiscsajt lécci kehet h valaki belé szeret a saját korosztáylában de nem kell majd neki mert azt hiszi h egy kurv@... HAGYD BÉKÉN
Ha ez megnyugtat én 22 éves srácba vagyok szerelmes...
Habár én úgy vagyok a korral hogy nem számít lehet vki azt mondja hogy hülye vagyok de ha két ember szereti egymást akkor miét nem lehetnének boldogok?? (Jó , itt nem arra gondolok hogy egy 60 éves idő faszi és egy plasztikáztatott cicababa... de ha a csaj télleg szereti akkor miért ne??)
15/L
Hát figyelj..én 14évesen egy 20éves srácba vagyok szerelmes...najo csak 20lesz nemsokára:DDDD
Szóval...:)
Ha nem ilyen gyerekes kinézetű a csaj akkor nem közösítenek ki szerintem.Meg ha tudtok együtt menni akárhova,mert elengedik szóval nem ilyen anyuci pici lánya.A haverokkal így okés lesz minden.Neki meg mondd el aztán majd eldől.
Bocsi ha hülyén fogalmaztam csak...hehe:D
Utolsónak. 14 évesen pedig jó lenne, ha anyuci pici lánya lenne még. Kb 8.-os lehet, te meg egyetemista, szóval igen elég kellemetlen lehet.
Gondolj bele, mikor mondod egyik haverodnak, hogy mész a barátnőd elé az általánosba...kicsit gáz lenne.
Ez nem elsősorban korkülönbségi, hanem gondolkodásbeli különbség. Az ilyen fiatal lányok általában még nem nőttek fel, bár előfordul hogy mégis.
A rendőrség viszont nem fog mérlegelni, ha úgy alakul...
Aztán te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!