Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 20 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 20 évesen egy 14 éves lányba vagyok szerelmes? Nem merem neki elmondani, mert félek h kiközösitenének v ilyesmi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerintetek gáz ha 20 évesen egy 14 éves lányba vagyok szerelmes?Nem merem neki elmondani, mert félek h kiközösitenének v ilyesmi.

Mit tegyek?

2010. dec. 1. 20:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 05:48

Na látod éppen ezért kell félteni a mai lányokat!!!

Kérdező:

Amúgy szerintem nem gond, ha tudsz várni, ennyi idősen még én is így gondoltam, hogy tudok várni, aztán nem tudtam. És jobb volt, hogy idősebb lánnyal jártam, mert nem jött ki olyan hülyén a dolog.

Lehet, hogy te sem fogsz tudni várni, de legfeljebb nem lesz belőle semmi. De azért már főiskolára jársz minimum? Mit szólnak hozzá, a fiúk, hogy általános iskolás barátnőt akarsz?

Ebbe is gondolj bele, hogy valamikor el kell vinned közéjük, és meg fogják kérdezni mennyi idős és a diplomaosztódon rákérdeznek, mit tanul, mire a csaj azt mondja, hogy a másodfokú egyenleteket 9.-ben, mert 16 éves. Azért én már ennyi idős fejjel úgy látom, hogy meg kéne gondolnod és valami más csaj segítségével kiverni őt a fejedből. 24F

2010. dec. 4. 06:54
 22/26 anonim ***** válasza:
A szerelem nem korfuggo...csak ugy jon magatol. Te arrol nem tehetsz h ennyi a korkulombseg..... Jo jo h azt mondjak megrontas....... Hulyeseg..... Es miert kozositenenek ki? Az en szuleim kozott is 5 ev van... Es ismerek olyan parokat akik kozott 10. Ne foglalkozz a korral.. Ha ezert kikozosit akkor nem is er annyit....
2010. dec. 4. 08:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne keverd össze a korai érést a korai elkurvulással. Ha egy 15 éves csitri 25 éves palikkal kúratja magát, az nem az érettség jele, hanem a k.rvaságé.
2010. dec. 4. 09:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Bocs, az 5:48-asnak szólt.
2010. dec. 4. 09:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz! Nem te döntöd el,hogy kibe esel bele! Mintha a te választásod lenne.... de még ha egy 10 évesbe...de nem ciki!
2010. dec. 4. 09:56
 26/26 anonim válasza:
Figyu, annak írom, aki szerint aki 15 éves és 25 éves pasikkal van együtt, az pajzán. nem igaz. én ha lány lennék, biztos ezer pasival feküdnék le. de szerintem minden férfi így van ezzel. szóval hajrá szex. Te meg ne aggódj, mondd meg az érzéseidet a lánynak és beszéljétek meg. nem muszáj rögtön szexelni, de ha jól érzitek együtt magatokat, miért ne barátkozhatnátok.aztán majd kialakul. de addig, amíg nem mondod el neki, szarul leszel. ha azt mondja, hogy nem, az is szar lesz, de legalább megpróbáltad. szóval hajrá barátom!!!
2010. dec. 5. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!