Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 20 évesen egy 14 éves lányba vagyok szerelmes? Nem merem neki elmondani, mert félek h kiközösitenének v ilyesmi. Mit tegyek?
Szerintetek gáz ha 20 évesen egy 14 éves lányba vagyok szerelmes?Nem merem neki elmondani, mert félek h kiközösitenének v ilyesmi.
Mit tegyek?
A válasz megírásának időpontja: ma 05:48
Na látod éppen ezért kell félteni a mai lányokat!!!
Kérdező:
Amúgy szerintem nem gond, ha tudsz várni, ennyi idősen még én is így gondoltam, hogy tudok várni, aztán nem tudtam. És jobb volt, hogy idősebb lánnyal jártam, mert nem jött ki olyan hülyén a dolog.
Lehet, hogy te sem fogsz tudni várni, de legfeljebb nem lesz belőle semmi. De azért már főiskolára jársz minimum? Mit szólnak hozzá, a fiúk, hogy általános iskolás barátnőt akarsz?
Ebbe is gondolj bele, hogy valamikor el kell vinned közéjük, és meg fogják kérdezni mennyi idős és a diplomaosztódon rákérdeznek, mit tanul, mire a csaj azt mondja, hogy a másodfokú egyenleteket 9.-ben, mert 16 éves. Azért én már ennyi idős fejjel úgy látom, hogy meg kéne gondolnod és valami más csaj segítségével kiverni őt a fejedből. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!