Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elmondani egy nős férfinak azt, hogy szerelmes vagyok belé?
Ha egymás közelében vagyunk,folyton bizsereg köztünk a levegő,le nem vesszük egymásról a szemünket stb...tehát még adja is alám a lovat...közben a szívem majd megszakad hogy nem lehet az enyém...jön a Karácsony meg minden,és nagyon boldogtalannak és magányosnak érzem magam,nem sok választ el attól hogy megmondjam neki...csak félek hogy elijesztem...pedig én már attól is boldog lennék,ha csak egy éjszakára kellenék neki...tudom-tudom,nem vagyok normális...de egyszerűen nem tudom elfelejteni őt!
Mit tanácsoltok,hogyan adjam a tudtára? Jó barátságban vagyunk,beszélőviszony, mindenről beszéálünk csak erről nem...pedig nyilvánvalóan jelez felém mindig,mikor más nem látja...szóval nem tudom.Hogyan gyűjtsek bátorságot?
Bocs,ha kicsit hosszú lett! :)
Sehogy!!!
Már ne haragudj...de ha a nős férfi nem kezdeményez, nehogy már te rángassd el a családjától..az ilyen nők egyszerűen r*bancok!!!Ne haragudj , de én apa nélkül nőttem fel, és egyszerűen nem értem hogy lehet egy nő olyan aljas hogy puszta sexhiány miatt elrángasson egy férfit a családjától...
köszi az együttérzést! :S
én is apa nélkül nőttem fel és nem egyszerű szexhiányom van,hanem totál belezúgtam! Ha csak szexhiányom lenne,lemennék az első discoba...de nem az a fajta vagyok...
Már bocs, de én egyáltalán nem értek egyet az első válaszolóval!!!
1. Ha megmondod neki, hogy szereted, azzal még nem rángatod el a családja mellől. Ha nem akar tőled semmit, akkor úgyis azt mondja, hogy nem.
2. ha a fickó táncba vihető, de nem csak szexben, hanem érzelmileg is, akkor a házasságában valószínűleg már régen nem jó valami.
3. Lehet, hogy majd meggebed a pasi, hogy történjen végre valami, de ahhoz túl nyúl, hogy kezdeményezzen, megvárja, amíg lépsz, mert így "áldozatnak" érzi majd magát.
A legjobb, amit tehetsz: ne lépj semmit! Max csábító pillogás, lesütött szemek, amiből vágja, hogy zöld az út. De ő legyen az, aki teper, és ne te...
Azonkívül ha a 3-as verzió igaz, akkor nehogy már rád tudjon hivatkozni, akár saját maga előtt, hogy "jaj drágám, én nem akartam, de az a lány rám mászott"...
Én is apa nélkül nőttem fel, az én szüleim is egy másik nő miatt váltak el. De soha egyszer sem jutott eszembe hibáztatni azt a másikat, mert már kiskamaszként beláttam, hogy a szüleim házassága nem volt jó, és mindenkinek jobb volt így.
Az első válaszolónak meg üzenem, hogy vigyázzon ezzel a mások ler*bancozásával, mert nehogy egyszer beleszeressen egy nős férfiba, mert még a végén magát is le kell majd r*bancoznia.
A szerelemnek nem lehet parancsolni. Bár lehetne! Azonkvül a fickó bátorítja! És még a lány a r*banc? A pasinak messzire el kéne kerülnie, hiszen nős!
Ne legyünk már ennyire elfogultak...
Kedves első! Örülök, hogy te nem az a fajta vagy, aki csak a kérdezőt pocskondiázza :)
Nyilván mi innen nem láthatunk bele sem a házasságba, sem a kérdező és a pasas kapcsolatába, de amennyire a kérdést értelmezem, a pasi flörtöl a lánnyal.
És azt se feledjük, hogy sok pasi jön a "nem ért meg a feleségem, csak te értesz meg, blabla" dumával. És ha az ember már belezúgott, könnyen benyalja az ilyen dumát...
Újból csak azt tudom tanácsolni a kérdezőnek, hogy ne kezdeményezzen, mert akkor elkerülheti a sokat emlegetett R-betűs kategóriát... :)
Viccet félretéve: ha a pasi szerelemre vágyik, mert a házassága rossz, akkor teperjen ő, hiszen kettőtök közül ő a foglalt és neki kell bizonyítani.
Ha meg csak egy numerára vágyik, akkor ne hagyd magad, mert szenvedni fogsz, mint a kutya, és még nehezebben mászol ki belőle.
Bocs, ha sokat pofázok, de próbálok objektív lenni :)
Szerintem verd ki a fejedből .és teljesen igazat adok az első válaszolónak, ha egyszer nős akkor ne nézz rá úgy mint egy pasi.Ez tiszta jóérzés.Csak abba gondolj bele ha te a felesége helyébe lennél.
Ha ő kezdeményez, ha korrekt vagy és jóérzésű vagy lerázod, hisz hűséget fogadott egy nőnek, hogy tudnál valaki olyannal lenni, aki elvett egy nőt feleségül és megis megcsalja. Nem gondolnál arra, hogy pont úgy téged is cserbenhagyna?Ez tiszta empátia. ha tudod, hogy foglalt, nem foglalkozol vele, akkor sem ha belezúgtál. Tudom hogy le leszek pontozva, de úgyis így korrket és helyes.A lelkiismeretedel kellene megbírkoznod.
Egyaltalan sehogy sem kell hogy a tudtara hozd hogy tetszik neked, es lefekudnel vele.
Szerintem csak sajat magadnak artanal vele, hiszen lehet hogy lenne szex koztetek, de gondold el, ha jo lenne vele a szex, te megjobban odalennel erte. Kinek lenne jo? Orulnel mondjuk, hogy te csak egy szexpartnere vagy valakinek, aki hazamegy, es otthon az asszonnyal is jol erzi magat? Vagy orulnel annak, ha elvalna miattad, es egy elvalt gyerekes pasinak lennel a noje? Es utana majd jonne melletted is egy masik no, nem te lennel neki csak! Mert ha egyszer megteszi valakivel, akkor megteszi massal is, megcsalja massal is a feleseget.
Tetszhet neked tovabbra is, ne kellesd magadat, ne huzd ot, egyszeruen probalj meg normalisan gondolkodni, es inkabb keresni magadnak egy igazi tarsat.
Jarj el szorakozni, sportolni, konyvtarba, utazzal, barmit, keress partnert magadnak.
Szerintem sajat magadnak tennel rosszat, ha barmi is lenne.
De, te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!