Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elmondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elmondani egy nős férfinak azt, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Ha egymás közelében vagyunk,folyton bizsereg köztünk a levegő,le nem vesszük egymásról a szemünket stb...tehát még adja is alám a lovat...közben a szívem majd megszakad hogy nem lehet az enyém...jön a Karácsony meg minden,és nagyon boldogtalannak és magányosnak érzem magam,nem sok választ el attól hogy megmondjam neki...csak félek hogy elijesztem...pedig én már attól is boldog lennék,ha csak egy éjszakára kellenék neki...tudom-tudom,nem vagyok normális...de egyszerűen nem tudom elfelejteni őt!

Mit tanácsoltok,hogyan adjam a tudtára? Jó barátságban vagyunk,beszélőviszony, mindenről beszéálünk csak erről nem...pedig nyilvánvalóan jelez felém mindig,mikor más nem látja...szóval nem tudom.Hogyan gyűjtsek bátorságot?

Bocs,ha kicsit hosszú lett! :)

2008. dec. 19. 23:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Ha szerelmes lettél bele, akkor vegyél egy nagy levegőt, és próbáld elfelejteni.

2008. dec. 20. 13:42
 12/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a sok választ,azt hiszem még nem teszek semmit,várok...hátha...

ameddig még lelkileg birom.aztán ha már nem,akkor talán...igazából egyet szeretnék csak megtudni de nagyon:akar-e valamit vagy csak játszik? Mert rohadtul nem mindegy.Mert ha csk játszik,de még egy éjszakát se akar,akkor menjen a fenébe...de mi vanm ha mégsem? Ez a bizonytalanság a legszörnyűbb...mert amikor rám néz meg mosolyog ugy érzem hogy szeret...vagy bebeszélem magamnak?

2008. dec. 22. 23:42
 13/24 anonim ***** válasza:
38%
Lehet én leszek az első aki megért. Pont ebben a cipőben jártam én is, mi majd egy évig kerülgettük egymást. Erotikus megjegyzések, finom érintések, izgató pillantások stb. Állandóan ő járt a fejemben, mindig vártam a találkozásokat, majd kiugrott a szívem ha megláttam. Egy pici lépést kell csak tenned. Ha viszonoz akkor nyert ügyed van. Ha ketten vagytok, hajolj felé, mintha meg akarnád csókolni, tudod menj el 80%-ig, és várd hogy behozza a maradék 20-at. Bár ez nem mindig igaz, nálunk úgy volt hogy már éreztem a leheletét az ajkaimon, és akkor fordultunk sarkon. De később bevalotta telefonon keresztül hogy meg akart csókolni. És legközelebb, már megtette. :-) Szedd össze a bátorságod, szerencse hogy az első lépést csak egyszer kell megtenni. Lehet elítélnek ezért, de már több mint egy éve a szeretője vagyok. Egy éjszakára gondoltam én is, de szerelem lett belőle! A bátorság gyűjtéshez, még egy pohár ital is jó segítség, kicsit felold.
2009. jan. 13. 15:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen...:)
2009. jan. 16. 22:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Írj ha elhatároztad magad. Kíváncsi vagyok hogyan alakul a kapcsolatotok
2009. jan. 27. 20:03
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést,de sajnos az utóbbi időben mintha megváltozott volna...már mintha nem is érdekelném,nem tudom mit gondoljak.Már nem keresi a társaságom,legalábbis nem flörtöl már velem egyáltalán...:( lehet hogy megunta...szóval most hagyom egy ideig,nem akarom hogy azt gondolja,mászok rá...látom h nem akarja...:(
2009. jan. 31. 17:49
 17/24 anonim válasza:
Teljesen megértelek, én is ugyanebben a helyzetben vagyok ugyanis. Tenni sok mindent nem lehet, az ő dolga lenne lépni... Nem vagy r***** azért, mert nős férfiba szerettél bele, sőt akkor sem lennél r*****, ha egyéjszakás kapcsolatba keverednél vele. A szerelem sajnos elveszi az ember eszét és őrültségekbe is hajlandóak vagyunk belemenni sokszor miatta. Bocsánat, nem tudtam semmi újat mondani, de én is nagyjából ott tartok, ahol Te (ha még aktuális nálad a dolog egyáltalán).
2009. jan. 31. 22:57
 18/24 A kérdező kommentje:
igen,még aktuális...és igazából sejtem is,mitől van ez nála: azóta van ez az "érdektelenség",mióta kiderült hogy nős...most szerinted szégyelli magát,azért nem viselkedik úgy,mint azelőtt? Jó lenne valami 5let...:)
2009. febr. 1. 00:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem orulj annak, hogy mostanaban nem foglalkozik mar veled. Ki tudja, mi tortenhetett. Lehet hogy hallott ujabb sztorikat valasokrol egy harmadik miatt, es nem akarja tonkretenni a csaladjat. Vagy o igenis huseges ember, esetleg van mas noje, massal kever mostansag, nem veled.

Ha barmi lenne koztetek, hidd el a sors visszaadna neked egyszer, lehet hogy majd a te ferjed hemperegne mas agyaban, es mosolyogva menne hozzad haza, esetleg mas fajdalmas dolog tortenne veled az eletedben.

Foglald el magadat, ne o jarjon a gondolataidban, orulj, hogy igy alakult!!!

2009. febr. 1. 01:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Szia én a jan 13.ai vagyok aki ugyanilyen cipőben járt. Nálunk is volt egy időszak az egy év alatt mikor közömbösebb lett. Csak nálunk azért mert a korkülönbség is nagy, és elgondolkozott. Ha te továbbra is ugyanúgy viselkedsz vele, akkor előbb utóbb dönteni fog, és ezt közli veled is. Ezt ki kell várni, nem lehet sietettni, én majd egy évet vártam rá, de megérte.
2009. febr. 1. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!