Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből hiszed el, vagy miből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből hiszed el, vagy miből tudod hogy a párod valóban szeret, ami nem olyan amit azok is megtesznek akik csak beetetni akarnak?

Figyelt kérdés

#szerelemjelek
2022. jún. 24. 07:59
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Pl

- gyakorta alaptalanul féltékeny. Ebbol kihozzák azt hogy biztos azert mert ő csal engem, vagy engem vádolnak hogy biztos en adj rá okokat, vagy én nem lehetek normális mert nemnormálisakat vonzok be, meg szűrjek mielőtt járni kezdek valakivel, aztán kiéleződik az egész arra hogy szakitsak meg hülye vagyok, ha nem.

- ha leírom, hogy mindent megtesz értem mégsem szeret, akkor hogy nem esik ki a szerepéből? Gyk válasz, mert pszichopata, leírtuk már ezerszer.

- ha leírom, hogy meg fog e változni, mert ígérgeti, el is akar jegyezni, könyörög hogy kibéküljünk, gyk válasz hazudik, ne higyj neki, nem változik meg, hagyd ott.

2022. jún. 24. 09:06
 12/37 A kérdező kommentje:
*adtam
2022. jún. 24. 09:07
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Így azért már kerekebb a történet.

Miben nyilvánul meg a féltékenysége? Milyen helyzetekben féltékeny. Mik azok a tettek amikből azt látod hogy szeret és tisztel? Szokott veled úgy beszélni ami neked rosszul esik?

Te hogyan reagálsz egy egy vita alkalmával? Az igéreteket tettek is követik, amikhez tartja is magát? Vagy csak atmeneti amíg megbocsájtasz?

2022. jún. 24. 09:18
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Látom a szemében

Ha meglát elmosolyodik olyan szeretetteljes mosollyal. (Nehezen megjatszható, mert akkor is ez van, ha éppen felébred)

Hallottam hogyan beszél rólam a barátainak.

Amennyi időt és energiát szám rám és a kapcsolatunkra.

Ahogy priorizál.

Ahogy a jövőt tervezi.

Ahogy figyel rám.

Ő neki is épp annyira egyértelmű hogy mi egy jó páros vagyunk, mint nekem. Ezért maximális a bizalom, jó a kommunikáció.

2022. jún. 24. 09:25
 15/37 A kérdező kommentje:

14 de ezek is megvannak.

Vannak pillanqtok amikor rajongva néz, barátai kollégái előtt őket is a szerelméről bizonygatja(vagy a környezetét is manipulálja maga felé?), jövőt akar házasság, nyaralás, mindent.nem is sorolom.

13 a leglogikátlanabb mindenre is féltékeny. Jön egy kutyasétáltató,(én csak észlelem a környezetet)és ebbol balhé, és nem kicsi düh, hogy biztos a pasit lestem. Nem csetelhetek pasikkal. Mert nincs férfi nő között barátság alapon.

Amiket leírtam es hogy mindenki felé helyez engem, ezekbol hiszem hogy szeretne. Mindenkinél fontosabb vagyok és legelső helyen vagyok neki. Háttérbe szorít bármikor bárkit, haverokat családját, minden nyomulo r.bancot kegyetlenul gúnnyal ráz le, képes kirohanni a munkahelyéről is ha nem vettem fel neki a telefont, és vért izzadva keres személyesen.

Az alaptalan vádjai és ilyenkor a szavai nem tetszenek. A válaszaim nem tartja egyenesnek, hanem körmondatos magyarázatnak, de a legtömörebbet sem fogadja el pl nem csallak nem csaltalak meg nem is akarlak. Képtelenség neki megfelelőt válaszolni. Magától nyugszik csak meg, önkontrollal.

Az ígéreteit igyekszik tartani az önkontrollal. Igyekezetet azt látok benne. De nemigen bírom már.

2022. jún. 24. 09:34
 16/37 A kérdező kommentje:
*barátai kollégái szülei más nők, mindenkiőtt bizonyítja hogy engem szeret.
2022. jún. 24. 09:35
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Hát nézd, minden emberi kapcsolatnak az alapja a bizalom. Ha az nincs meg, kuka az egész. Legyen szó barátságról, szerelemről vagy akár üzletről. Márpedig ahol féltékenység van, ott nincs bizalom. A barátsághoz a bizalmon kívül kell szeretet és tisztelet. Ha mindezek mellettba szexuális vonzalom is megvan, akkor beszélhetünk párkapcsolatról. De bizalom nélkül tökmindegy, hányszor hív fel, vagy mennyit költ rád. Ez így inkább birtoklási vágynak tűnik.
2022. jún. 24. 09:37
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Jön egy kutyasétáltató,(én csak észlelem a környezetet)és ebbol balhé, és nem kicsi düh, hogy biztos a pasit lestem

Képtelenség neki megfelelőt válaszolni.

Tudod, kivel...

2022. jún. 24. 09:45
 19/37 A kérdező kommentje:

De semmi olyan válasz nem jött eddig hogy miből látszana az meg hogy nem szeret, hogy mit nyújt az, aki valóban szeret, amit ő ne nyújtana.

Szerintem ő még többet is nyújt mint egy sima szerelmes.

2022. jún. 24. 09:54
 20/37 A kérdező kommentje:
18. Akkor megint ez a vége jóformán, hogy a gyk szerint szakítás meg etc. A gyk lemez.
2022. jún. 24. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!