Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből hiszed el, vagy miből tudod hogy a párod valóban szeret, ami nem olyan amit azok is megtesznek akik csak beetetni akarnak?
Pl
- gyakorta alaptalanul féltékeny. Ebbol kihozzák azt hogy biztos azert mert ő csal engem, vagy engem vádolnak hogy biztos en adj rá okokat, vagy én nem lehetek normális mert nemnormálisakat vonzok be, meg szűrjek mielőtt járni kezdek valakivel, aztán kiéleződik az egész arra hogy szakitsak meg hülye vagyok, ha nem.
- ha leírom, hogy mindent megtesz értem mégsem szeret, akkor hogy nem esik ki a szerepéből? Gyk válasz, mert pszichopata, leírtuk már ezerszer.
- ha leírom, hogy meg fog e változni, mert ígérgeti, el is akar jegyezni, könyörög hogy kibéküljünk, gyk válasz hazudik, ne higyj neki, nem változik meg, hagyd ott.
Így azért már kerekebb a történet.
Miben nyilvánul meg a féltékenysége? Milyen helyzetekben féltékeny. Mik azok a tettek amikből azt látod hogy szeret és tisztel? Szokott veled úgy beszélni ami neked rosszul esik?
Te hogyan reagálsz egy egy vita alkalmával? Az igéreteket tettek is követik, amikhez tartja is magát? Vagy csak atmeneti amíg megbocsájtasz?
Látom a szemében
Ha meglát elmosolyodik olyan szeretetteljes mosollyal. (Nehezen megjatszható, mert akkor is ez van, ha éppen felébred)
Hallottam hogyan beszél rólam a barátainak.
Amennyi időt és energiát szám rám és a kapcsolatunkra.
Ahogy priorizál.
Ahogy a jövőt tervezi.
Ahogy figyel rám.
Ő neki is épp annyira egyértelmű hogy mi egy jó páros vagyunk, mint nekem. Ezért maximális a bizalom, jó a kommunikáció.
14 de ezek is megvannak.
Vannak pillanqtok amikor rajongva néz, barátai kollégái előtt őket is a szerelméről bizonygatja(vagy a környezetét is manipulálja maga felé?), jövőt akar házasság, nyaralás, mindent.nem is sorolom.
13 a leglogikátlanabb mindenre is féltékeny. Jön egy kutyasétáltató,(én csak észlelem a környezetet)és ebbol balhé, és nem kicsi düh, hogy biztos a pasit lestem. Nem csetelhetek pasikkal. Mert nincs férfi nő között barátság alapon.
Amiket leírtam es hogy mindenki felé helyez engem, ezekbol hiszem hogy szeretne. Mindenkinél fontosabb vagyok és legelső helyen vagyok neki. Háttérbe szorít bármikor bárkit, haverokat családját, minden nyomulo r.bancot kegyetlenul gúnnyal ráz le, képes kirohanni a munkahelyéről is ha nem vettem fel neki a telefont, és vért izzadva keres személyesen.
Az alaptalan vádjai és ilyenkor a szavai nem tetszenek. A válaszaim nem tartja egyenesnek, hanem körmondatos magyarázatnak, de a legtömörebbet sem fogadja el pl nem csallak nem csaltalak meg nem is akarlak. Képtelenség neki megfelelőt válaszolni. Magától nyugszik csak meg, önkontrollal.
Az ígéreteit igyekszik tartani az önkontrollal. Igyekezetet azt látok benne. De nemigen bírom már.
Jön egy kutyasétáltató,(én csak észlelem a környezetet)és ebbol balhé, és nem kicsi düh, hogy biztos a pasit lestem
Képtelenség neki megfelelőt válaszolni.
Tudod, kivel...
De semmi olyan válasz nem jött eddig hogy miből látszana az meg hogy nem szeret, hogy mit nyújt az, aki valóban szeret, amit ő ne nyújtana.
Szerintem ő még többet is nyújt mint egy sima szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!