Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki nem alkalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki nem alkalmas az együttélésre?

Figyelt kérdés

Anyám szerint én egy férfinak sem lennèk alkalmas az együttélésre, mert nem tudnék elvezetni egy háztartást sem, meg nem is tudok semmit. Azt mondja a fenekemet kitörölhetem a főzéssel, mert nem ez kell az életbe. Én is tudom magamról jól hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok, még arra sem lennék képes, hogy egy új munkahelyen megkedveltessem magam másokkal.

Más emberek valahogy jobbak, okosabbak, ügyesebbek, mint én.

Van barátom, még nem élünk együtt, de anyám azt mondja eltakarít, ha meglátja hogy mennyire nem értek semmihez sem. Pont ezért is félek vele összeköltözni, mert félek, hogy csalódna bennem, és látná jobban mennyire gyenge dmber vagyok.

Tesóm is azt mondja, csak kifogás az, hogy félek az emberektől egy munkahelyen, bár itt is biztos neki adnak igazat.

Volt már munkahelyem, de sehol nem tudtam kialakítani barátságokat sem, csak kibeszéltek engem.

Még ha veszek is valamit magamnak, akkor anyám megjegyzi, hogy nem áll jól rajtam, vagy nem jó az a vslami.

2022. jún. 23. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van; én.
2022. jún. 23. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Az anyád mérgező szülő, ez egyértelmű. Ketten lennének, ketten kell vezetni a háztartást, ami amúgy nem egy atomfizika. Barátnőm pl., amikor összeköltöztek a pasijaval, megkérdezte anyukájától, hogy miért adtak neki vakoló lapátot? Mert nem ismerte fel a nokedli szaggató kanalat.😂Aztán pár hónap alatt megtanult főzni is, meg mindenbe belejött. Mind életben maradtak, még a gyerek is, aki már mindjárt felnőtt.

Ezt "nem barátkoznak velem a munkahelyemen" szöveget viszont felejtsd el! Gyerekkori barátnőmnek volt ilyen anyja. 19 évesen dolgozott 1 évet, utána soha többet, mert vagy szült, vagy terhes volt, vagy terhességre "készült". Volt több vetélése, végül 5 gyerek született meg. Soha nem volt hajlandó dolgozni menni, mert szegénnyel "olyan gonoszak voltak, nem volt neki ott barátnője." Folyton éheztek, mert az apuka elég beteges volt, egyedül nem tudta eltartani őket. Még 2 gyerek kiskorú volt, amikor apuka meghalt. Anya egyedül maradt a nulla munkatapasztalattal, már klimax után (tehát újabb szülésekre se akaszthatott le senkit). Folyton rátelepedett a gyerekeire, az egyik fiú még 30+ évesen is otthon lakott, ő lett a családfenntartó, mert anyuka életképtelen volt. Ne akarj ilyen lenni! Engem minden munkahelyemen szerettek, évtizedes barátságom is van munkahelyről, mégis azt mondom, nem barátkozni megyek oda, hanem dolgozni! Mindenkinek az az elsődleges. Ez nem az óvoda nagycsoport, hogyha Bercike beteg lesz, én se megyek oviba, mert kivel fogok játszani?!

2022. jún. 23. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha hétközben nem is vagy otthon, de a hétvégeken főzz együtt anyáddal. Kérdezz rá nála a háztartásvezetés fortélyaira.

Rokonságodban biztos vannak lányok. Járj velük ide-oda, hogy hozzászokj a társasági élethez. Kapcsolódj be a beszélgetésbe, ne csak hallgass másokat.

2022. jún. 23. 20:27
 14/17 A kérdező kommentje:
tudok főzni.
2022. jún. 23. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne a szülőd felfogásából indulj ki, magadat hogyan érzed, értékeled, kész lennél-e egy kapcsolatra, szeretnél-e, stb.? Ne másnak, magadnak felelj meg. Nekem sincs kapcsolatom férfiban, mert én önmagam érzem azt, hogy nem vagyok rá alkamas.
2022. jún. 23. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezt írtad és tudomásul vettem, de a háztartás vezetésére is céloztam. Gondolkozz el azon, amit még anyád felró, hogy valóban így van-e. A kérdésedből nekem az jön ki, hogy magad is érzed, hogy van még bepótolni valód ahhoz, hogy egy férfi mellett élettársként és nemcsak ágyastársként légy. Ehhez kívánok sok sikert!
2022. jún. 23. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyád nettó rosszindulatú.

Ne hallgass rá!

Nincs igaza. Igenis alkalmas vagy kapcsolatra!

Egyébként ő meg nem az, legalábbis aki a lábtörlöségel azonosítja az alakalmosságot az full hülye.

2022. jún. 24. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!