Érzi más is úgy, hogy nem alkalmas a másokkal való együttélésre? Idegesíti ha állandóan hívogatják, elszámoltatják minden kis apróság miatt?
Egyszerű a dolog. Férj és gyerekek... Ne így gondolkodj! Hanem úgy, hogy férj és GYEREK! Ha kettő helyett, csak egy lesz, lesz pénzed gyerekcsőszre, így tudsz majd lazítani gyerekes anyaként is.
Nem tudom milyen apróságra gondolsz, amivel elszámoltatnának? Kicsit részleteznéd?
Azt vettem észre, hogy páran ezt így gondolják, aztán jön valaki és bumm, a szerelem miatt már nem így gondolják.
Nálam az a helyzet, hogy hétköznapi, átlagos emberekkel nem tudnék együtt lenni. Sajnos az a szint számomra elviselhetetlen. Koli/albérlet miatt voltak lakótársaim, de nem jött be egy csomó dolog. Én úgy vagyok vele, hogyha pl. a másik alszik, nem zörgök. Egy ajtót belehet csukni csendesen, zenét lehet hallgatni fülhallgatón és ilyenek, de a lakótársaim kb. 1 hónap együttélés után ezekre képtelenek voltak. Csapkodták az ajtókat, lazán nekiálltak hangfalon zenét hallgatni és ilyesmik.
Azt sem bírom, hogyha valaki apró, felesleges dolgok miatt idegbeteg. És azt látom, hogy nagyon ilyenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!