Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, akinek ha hiányzom, nem keres meg?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk egy pár, de valami van a levegőben. Állítólag hiányzom neki, de ritkán keres, inkább én őt kb. hetente. Mondjuk hallottam az exnőjétől, hogy neki is ezzel tépte az idegeit, de elgondolkoztam, hogy lehet, hogy nem mindenkinél alap, hogy ha hiányzik a másik, akkor vele akarok lenni legalább virtuálisan? Vagy ez nagyon az én női agyam gondolkodása?2022. jún. 22. 22:47
1/5 anonim válasza:
Az exnője sem véletlenül ex! Ha ott elbaxta, akkor nem kellene 100x ismételni, de lehet nem képes tanulni belőle.
Van ilyen pasi, de ez számodra semmi jót nem jelent, hacsak nem szereted az idegszálaid rendszeresen számolni.
2/5 anonim válasza:
Attol higy hianyzol neki meg nincs mit irnia es nem akar az idojarasrol ertekezni
4/5 anonim válasza:
Hátt... nem kapcsolatot keres, az biztos. Talán szexre jó lehetsz nála. Talán, ha nagyon nyomulsz rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Igen, én is érzem, hogy nem pálya, de annyira nehéz megállni, hogy írjak neki. Ez a legnehezebb, basszus.
2022. jún. 23. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!