Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ha köszöntök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha köszöntök egy lánynak (akit csak látásból ismertek), ő visszaköszön,majd amikor elnéz akkor elmosolyodik, abból mire gondoltok?

Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ hogy néz ki a nő, ha csúnya, akkor legközelebb nem fogok neki köszönni, nem akarom biztatni.
2022. jún. 22. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmire.
2022. jún. 22. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőként, ez a zavarban levés egyik jele, valószínűleg, ha közelednél felé fogadná az udvarlásodat, ha nincs senkije
2022. jún. 22. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
sztem tetszel neki, de nem 100%
2022. jún. 22. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Vagy

Mosolyog mert...hehehe már megint ez a szerencsétlen tök viccesen néz ki

Vagy...vajon tetszem neki vagy sem

2022. jún. 22. 19:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő. Férjnél vagyok, és van ez a pasi, mindig olyan kedvesen köszön ,nem szokott ilyen lenni,de most véletlenül elmosolyodtam, viszont nem szeretném, hogy bármit is higgyen.

Nagyon helyes,de férjnél vagyok, ezért véletlenül sem szeretném biztatni.

2022. jún. 22. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert olyan gyakran talalkozol vele?
2022. jún. 22. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!