Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak miért tanácsolják mindig azt, hogy
minden lehető csajt meg kell dugni?
Figyelt kérdés
Többször fordult már elő velem ilyesmi, hogy amikor idősebb férfiakkal kerültem egy társaságba, néhány pohár után a szexre került a szó és mindig az volt a konkluzió, hogy orrba-szájba kell dugni minden lányt, aki engedi.
Egyszer mikor nyári szüneten haverokkal kirándultunk odajött pár idősebb, pocakos férfi és kérdezte, hogy nincsenek velünk lányok. Mondtuk most csak így jöttünk kirándulni. Erre kezdték, de azért remélik kikeféltük magunkat a nyáron meg hogy oda kell menni a csajokhoz, lehúzni a bugyijukat és jó keményen megdugni őket, mert mindegyik azt akarja. Gondoltam oké, de mi van, ha valaki hosszabb távon is gondolkodik és komoly kapcsolatot szeretne vagy éppen nem csak ekörül forog minden gondolata.
Met igazuk van, én is bánok néhány kihagyott alkalmat. A szex az egyik legjobb dolog az életben. Van is egy mondás, hogy nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá.
2022. jún. 22. 09:13
22/39 anonim válasza:
1. Rosszul választottak feleséget, ezért úgy gondoljak, a komoly párkapcsolat mindenképpen rossz.
2. Alapvetően össze-vissza dugós típusok voltak fiatalkorukban, azt hiszik, minden férfi olyan... csak ugye most már nincs lehetőségük rá mert le vannak pukkanva, idősek, lelakottak, nem vonzók.
2022. jún. 22. 10:30
23/39 anonim válasza:
Azért mondják, mert jót akarnak.
2022. jún. 22. 12:01
24/39 anonim válasza:
Mert farokkal könnyebb gondolkodni, mint aggyal. Azzal megterhelő lenne hosszútávon. Ezt pedig ők maguk szemléltetik a legjobban.
2022. jún. 22. 13:06
25/39 anonim válasza:
Én nem tudom miért mondják, de én nőként annyira tudom irigyelni azokat az embereket (függetlenül nő vagy férfiról is legyen szó) akiknek örömet okoz orrba-szájba kefélni...a szex nagyon jó, sőőt... egyik legjobb dolog ami létezik, de én a legtöbb ember érintésétől is rosszul vagyok, nem hogy orrba-szájba keféljek az összes lehetséges emberrel... kár, hogy csak nagyo kevés emberrel jó... és irigylem azokat akik mindenkivel és mindenkörülmények között élvezik...
2022. jún. 22. 18:24
26/39 anonim válasza:
Kevés csaj van akit könnyen meg lehet dugni vagyishàt az àtlag pasi szempontjàból ìgy van, tehàt ezeknek csak nagy a szàjuk,meg irigyek a fiatalokra hogy ott a lehetőség ami nem sok de több nekik 🤣
2022. jún. 24. 05:39
27/39 anonim válasza:
A mi szomszédunk egy 70+os pasi, nem igazán gazdag és hatalmas dumája van! De hogy sorban állnak nála a nők, az biztos!
Tervezem hogy beszédbe elegyedek vele, mert meg akarom tudni a titkát.
A szex az élet értelme.
2022. jún. 25. 16:51
28/39 anonim válasza:
Mert tudják, hogy idősebb korodban bánni fogod a kihagyott alkalmakat. 47f
2022. jún. 27. 02:48
29/39 anonim válasza:
Már megint válaszolni akarnak egy olyan kérdésre, ami nem létezik. Van mindenféle ember. Vannak akik dugni akarnak, vannak, akik hosszútávú kapcsolatot akarnak, a legtöbbünk pedig mikor mit akar. Nincs ebben semmi furcsa vagy életkorhoz kötött. Idősebb korban esetleg direktebb lesz a kommunikáció, mert az embernek több tapasztalata van. Én sem szeretek óvatosan körbejárni dolgokat, de hogy odamennék valakihez arra biztatva, hogy keféljen minél többet, az nem valószínű.
2022. jún. 27. 05:35
30/39 anonim válasza:
Mert már nem tehetik meg ès bánják, hogy nem élték ki magukat jobbn
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!