Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak miért tanácsolják mindig azt, hogy minden lehető csajt meg kell dugni?
Többször fordult már elő velem ilyesmi, hogy amikor idősebb férfiakkal kerültem egy társaságba, néhány pohár után a szexre került a szó és mindig az volt a konkluzió, hogy orrba-szájba kell dugni minden lányt, aki engedi.
Egyszer mikor nyári szüneten haverokkal kirándultunk odajött pár idősebb, pocakos férfi és kérdezte, hogy nincsenek velünk lányok. Mondtuk most csak így jöttünk kirándulni. Erre kezdték, de azért remélik kikeféltük magunkat a nyáron meg hogy oda kell menni a csajokhoz, lehúzni a bugyijukat és jó keményen megdugni őket, mert mindegyik azt akarja. Gondoltam oké, de mi van, ha valaki hosszabb távon is gondolkodik és komoly kapcsolatot szeretne vagy éppen nem csak ekörül forog minden gondolata.
Talán nekik nem jutott ki annyi, nem szereztek meg mindenkit akit akartak. :)
22/L
Mert érzelmi intelligencia nélküli ösztönlények.
Én is már középkorú vagyok, de mégsem mondom ezt.
7-es: Szegénykém...hidd azt...
"Egyrészt mert amikor ők voltak fiatalok, ez nem volt trendi és most pótolnák be." - abban az időben sokkal bevállalósabbak, bulizósabbak voltak a fiatalok!!! Nem voltak ennyire prűdek mint ma!
A hippik, a beat nemzedék tobzódott a szexben!
Make not War - szeretkezz, ne háborúzz - és így is éltek!
Az idős csávók nagyon is jól tudják, hogy mit, miért mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!