Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az idősebb animekedvelő pasik?
Nagyon nem.
Én is régebb imádtam az animéket, de ma már nagyon-nagyon unom, hogy gyakorlatilag az erőszakosabb-harcosabb akciódúsabb műfajok agyonszexuálizált női karakterekkel vannak tele. Nyilván, férfi közönségnek vannak alapvetően készítve és ezért, de engem csakis shonen animék kötnek le, ezt a műfajt preferálom és ez manapság már mindig arról szól, hogy gyönyörű feszes mellű animenőknek leng a csöcse a harc közben.
Ez pedig alapvetően nagyon-nagyon toxikus. Nem csak a női testképzavarokra, hanem a férfi nézők ingerküszöbére is kihat.
Amúgy lehet most röhögni rajtam, de nem vagyok egyedül ezzel az állásponttal, híres youtuberek is csináltak erről a jelenségről már kontenteket.
Éééés itt elérkeztünk a kérdezőhöz is: akárhány férfi animefannal találkoztam, egy sem volt normális. Alapvetően aki szereti az animéket, de nem néz napi szinten, csak néha egy-egyet, az normális ilyen tekintetben és azokkal nem is volt soha bajom. De aki már fannak mondja magát, azok általában nagyon elborultak női testkép téren. Nem, esélyt se adnék olyan srácnak aki animefannak mondja magát. Aki mellékesen megemlíti, hogy havi 1-2 anime sorozatot megnéz annak igen.
Minden szavaddal egyetértek. Ex-animenéző vagyok, de elegem lett. Max nagyon ritkán szedek elő régi kedvenceket.
A közös hobbi lehet releváns, természetesen nem önmagában.
30 körüli vagyok, nekem is fontos hogy a potenciális partnerrel legyen közös érdeklődésünk, hobbink. Mondjuk nem emelnék ki csak egyet és keresnék párt azzal, ez igaz. :D
Ezzel vitatkoznék, a párommal sok sorozatot nézünk és utána hosszan beszélgetünk a témáról, szerintem ez IS lehet tartalmas közös időtöltés. Csak, mint ahogy írtam is, önmagában persze nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!