Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az idősebb animekedvelő pasik?

Figyelt kérdés
30+
2022. máj. 18. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Igen, és írhatsz is, vagy írok neked.
Nem.
Csak barátnak.
Csak szexpartnernek.
22 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Mennyire függő? Csak néz animéket, vagy valami fétise is van, nem ismeri a női anatómiát?
2022. máj. 18. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Fényképet mellékelj, kinézetedtől függ.
2022. máj. 18. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon nem.

Én is régebb imádtam az animéket, de ma már nagyon-nagyon unom, hogy gyakorlatilag az erőszakosabb-harcosabb akciódúsabb műfajok agyonszexuálizált női karakterekkel vannak tele. Nyilván, férfi közönségnek vannak alapvetően készítve és ezért, de engem csakis shonen animék kötnek le, ezt a műfajt preferálom és ez manapság már mindig arról szól, hogy gyönyörű feszes mellű animenőknek leng a csöcse a harc közben.

Ez pedig alapvetően nagyon-nagyon toxikus. Nem csak a női testképzavarokra, hanem a férfi nézők ingerküszöbére is kihat.

Amúgy lehet most röhögni rajtam, de nem vagyok egyedül ezzel az állásponttal, híres youtuberek is csináltak erről a jelenségről már kontenteket.

Éééés itt elérkeztünk a kérdezőhöz is: akárhány férfi animefannal találkoztam, egy sem volt normális. Alapvetően aki szereti az animéket, de nem néz napi szinten, csak néha egy-egyet, az normális ilyen tekintetben és azokkal nem is volt soha bajom. De aki már fannak mondja magát, azok általában nagyon elborultak női testkép téren. Nem, esélyt se adnék olyan srácnak aki animefannak mondja magát. Aki mellékesen megemlíti, hogy havi 1-2 anime sorozatot megnéz annak igen.

2022. máj. 18. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Minden szavaddal egyetértek. Ex-animenéző vagyok, de elegem lett. Max nagyon ritkán szedek elő régi kedvenceket.

2022. máj. 18. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Most tényleg higgyem el, hogy egy 30 fölötti férfi komolyan gondolja, hogy egy nőnél az anime-kedvelés egyáltalán tényező lehet a párválasztásban? Csak két lehetőség van: vagy trollkodsz, vagy szociálisan nem vagy túl intelligens. Ez utóbbi esetben legalább gondolj bele, ha azt írná erre a web oldalra egy nő, hogy van otthon 3 aranyhala egy akváriumban, és szárított bolhákkal eteti őket, attól bármilyen normális férfi beindulna? Egy ilyesfajta hobbi szinte semmit nem árul el az illető emberről. Sorozatgyilkos pszichopaták ugyanúgy kedvelhetik az animékat, mint csupaszív emberek.
2022. máj. 18. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

A közös hobbi lehet releváns, természetesen nem önmagában.

30 körüli vagyok, nekem is fontos hogy a potenciális partnerrel legyen közös érdeklődésünk, hobbink. Mondjuk nem emelnék ki csak egyet és keresnék párt azzal, ez igaz. :D

2022. máj. 18. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Az idősebb pasik csak akkor vonzóak ám az erre fogékony lányoknál, ha nem egy nagyra nőtt kamaszról van szó. Ilyen találnak fiatalban is.
2022. máj. 18. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
#6: Valóban vannak hobbik, amelyek segíthetnek abban, hogy két ember összejöjjön. Ezek azok a hobbik, amelyek tartalmas közös időtöltést ígérnek. Például természetjárás, teniszezés, kerékpározás, kiálításokra járás. Az animék nézegetése viszont a legnagyobb jóindulattal sem tekinthető közös tartalmas időtöltésre alkalmasnak. Ez egy tipikusan magányos hobbi, amelyet akár egy autista is élvezhet. Ha két ember együtt bámulja ugyanazt a képernyőt, az nem számít minőségi együtt töltött időnek.
2022. máj. 18. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezzel vitatkoznék, a párommal sok sorozatot nézünk és utána hosszan beszélgetünk a témáról, szerintem ez IS lehet tartalmas közös időtöltés. Csak, mint ahogy írtam is, önmagában persze nem elég.

2022. máj. 19. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!