Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy bejön neki az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy bejön neki az az idősebb csávó?🥺

Figyelt kérdés

16F vagyok, és nagyon tetszik egyik osztálytársam, nagyon szép csaj jó a stílusa, alakja mindene egyszerűen perfect. Viszont én nem jövök be neki, a legjobb barátnője azt írta múltkor hogy más jön be neki és nem én.🥺🥺 14 órája kirakott instára egy storyt valami pasiról de idősebb volt, huszonéves. Nemtudom ki ő lehet hogy bejön neki?🥺Rosszul esik na mind1

P. 16F

2022. máj. 1. 09:49
 1/6 anonim válasza:
49%
Úristen😂😂😂 Ne legyél már ennyire fogyatékos kisfiú😂😂 16 éves vagy b@zdmeg😂😂 egy kis ész legyen már. Úgy csinálsz mintha óvodában lennék "Dee a barátnője azt mondta más kell neki" úristen ne legyél hülye. Biztos vagy már 9.osztalyos hagyd a rákba őt van ezer nő a világon. De gondolom hogy nézhet ki ha ennyire fogyi fiú vagy😂😂 mivan akkor ha egy idősebb férfivel van? Hagy legyen
2022. máj. 1. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából minden esély megvan rá, hogy tetszik neki, igen. Lehet, hogy fáj, de ez ellen nem tudsz tenni semmit. Csalódások mindig érnek az életben, ami a fontos, hogy megtanulj felállni, és tovább lépni. Még ha most úgy is érzed, nem ő az egyetlen lány a világon. Fogsz majd találni valaki mást, akinek te is tetszel. Csak kérlek ne kezdj el nyomulni erre a lányra, ha világossá tette számodra, hogy nem tetszel neki. Engedd el őt, hogy valaki mást megismerhess.
2022. máj. 1. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy igen. Rosszul esett neked de nem tudsz vele mit tenni ha más jön be neki. Probálkozz más csajjal ha azzal se jön be probálkozz másikkal addig amig nem sikerül
2022. máj. 1. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy bejön neki.
2022. máj. 1. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A lányok nagyon ritkán vonzódnak a saját korosztályukhoz. Általában minimum 2 évvel idősebbekkel szoktak járni, de nem ritka akár az 5 év korkülönbség is.

Én 18 évesen jártam 16 éves lánnyal, aztán 20 évesen 18 évessel és később 24 évesen jártam két 17 éves lánnyal is. A korosztályomból sosem jött össze senkivel. A gimiben a legszebb osztálytársaim mind huszonévesekkel jöttek össze.

Azt javaslom, hogy te is inkább nézz körül a nálad 2 évvel fiatalabbak körében, tehát a középsulitokban az elsősök között. Ott sokkal nagyobb valószínűséggel lenne sikerélményed.

2022. máj. 1. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondta, hogy más jön be neki, akkor mi a f*szért foglalkozol még vele? Akár bejön neki az az idősebb pali, akár nem, te már buktad. A világ legszánalmasabb dolga, mikor valaki közli veled, hogy nem jössz be neki, de te tovább próbálkozol. A nem az nem.
2022. máj. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!