Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy bejön neki az az idősebb csávó?🥺
16F vagyok, és nagyon tetszik egyik osztálytársam, nagyon szép csaj jó a stílusa, alakja mindene egyszerűen perfect. Viszont én nem jövök be neki, a legjobb barátnője azt írta múltkor hogy más jön be neki és nem én.🥺🥺 14 órája kirakott instára egy storyt valami pasiról de idősebb volt, huszonéves. Nemtudom ki ő lehet hogy bejön neki?🥺Rosszul esik na mind1
P. 16F
A lányok nagyon ritkán vonzódnak a saját korosztályukhoz. Általában minimum 2 évvel idősebbekkel szoktak járni, de nem ritka akár az 5 év korkülönbség is.
Én 18 évesen jártam 16 éves lánnyal, aztán 20 évesen 18 évessel és később 24 évesen jártam két 17 éves lánnyal is. A korosztályomból sosem jött össze senkivel. A gimiben a legszebb osztálytársaim mind huszonévesekkel jöttek össze.
Azt javaslom, hogy te is inkább nézz körül a nálad 2 évvel fiatalabbak körében, tehát a középsulitokban az elsősök között. Ott sokkal nagyobb valószínűséggel lenne sikerélményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!